Hexuss1 Opublikowano 17 Lipca 2018 #1 Opublikowano 17 Lipca 2018 Mam już zaplanowana obsade czyli 2+8 saulosi, kamien to bedzie otoczak lub serpentynit czyli zostalo jeszcze oswietlenie. Nie moze to byc belka poniewaz bedzie pokrywa wiec musza byc swietlowki. tylko jakie? Chcialbym uzyskac efekt niebieskawej wody.
Pleziorro Opublikowano 17 Lipca 2018 #2 Opublikowano 17 Lipca 2018 2 minuty temu, Hexuss1 napisał: Nie moze to byc belka poniewaz bedzie pokrywa wiec musza byc swietlowki. Przepraszam, że tak prosto z mostu, ale co ma piernik do wiatraka ? 1
Hexuss1 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor #3 Opublikowano 17 Lipca 2018 Teraz, Pleziorro napisał: Przepraszam, że tak prosto z mostu, ale co ma piernik do wiatraka ? Jesli w akwarium jest pokrywa to przepraszam bardzo gdzie chcesz moec tam belke oswietleniowa???
Pleziorro Opublikowano 17 Lipca 2018 #4 Opublikowano 17 Lipca 2018 Mam oba akwaria z pokrywami i oba mają belki DIY z modułami led. Jeśli nie potrafisz tego wykonać, to możesz spróbować prostszej metody przyklejając moduły do wieka pokrywy, także nie jesteś zdany na świetlówki. Wystarczy troszkę pokombinować.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Lipca 2018 #5 Opublikowano 17 Lipca 2018 20 minut temu, Hexuss1 napisał: Nie moze to byc belka poniewaz bedzie pokrywa wiec musza byc swietlowki. tylko jakie? Jeżeli chcesz świetlówki to polecam takie(ą) jak ja mam czyli Power Glo Hagen 18000K. Wisi bliżej przedniej szyby. Możesz dać drugą z tyłu Aqua-Glo Hagen. Ja wolę ciemniejsze klimaty stąd tylko jedna świetlówka.
egon44 Opublikowano 19 Lipca 2018 #6 Opublikowano 19 Lipca 2018 Ja u siebie mam oświetlenie na modułach led...Moduły przykleiłem do nierdzewki całość przykręciłem do pokrywy DIY...
Rekomendowane odpowiedzi