Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoby które będą zamawiać w TanMalu książkę a wcześniej wyrazili chęć posiadania autografu Wojtka w tytule zamówienia muszą podać nick klubowy, lista osób chętnych jest podana Pani Monice ale podane tam zostały tylko nicki, więc aby można było zweryfikować zamówienie niezbędne jest podanie nicku w czasie realizacji zamówienia.

• Lubię to 3
Opublikowano

Dziś dostałem od T-M taki autoresponder : 

Witam, 
zainteresowanie książką "Pielęgnice Jezior Tanganika i Malawi" 
przerosło nasze najśmielsze oczekiwania ? Dobra wiadomość; nakład jest duży , opcja ewentualnego dodruku szybka , książek wystarczy dla każdego . Bardzo proszę o wyrozumiałość dla wydłużonego czasu odpowiedzi z naszej strony . Zapewniam jednak,że żaden mail nie pozostanie bez odpowiedzi  
Pozdrawiam

Monika Wisz

@Tan-Mal  Mam nadzieję, że chociaż członkowie KM nie będą stali w kolejce do dodruku :P;)

Opublikowano

Jasne ,że można zamawiać w tych dwóch miejscach nawet z tańszą przesyłką..Zwróćcie tylko uwagę ,że w tym temacie mówimy między innymi o książce z autografem Wojtka. A w  powyższych linkach nie ma mowy o autografach. Zakładając ten temat nie narzucam nikomu źródła skąd można zamówić...to jest tylko informacja ,że po prostu można. I dlatego umieściłem w części ogólnej a nie klubowej aby wszyscy użytkownicy tu bywający byli poinformowani.

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Jasne ,że można zamawiać w tych dwóch miejscach nawet z tańszą przesyłką..Zwróćcie tylko uwagę ,że w tym temacie mówimy między innymi o książce z autografem Wojtka. A w  powyższych linkach nie ma mowy o autografach. Zakładając ten temat nie narzucam nikomu źródła skąd można zamówić...to jest tylko informacja ,że po prostu można. I dlatego umieściłem w części ogólnej a nie klubowej aby wszyscy użytkownicy tu bywający byli poinformowani.

Zgadzam się z Tobą w 100 %. Po prostu się zdziwiłam. Moje doświadczenia z pocztą, są takie, że  zwykle przesyłka, w momencie nadawania  w "okienku" jest dużo droższa niż to można wyczytać w cenniku.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.