Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, ceny wahają się między 40 -50 zł. Sprawdź tez przydatność ceresitu, możesz wołac o zniżkę gdyby to było parę dni, ja taki kupiłem - przeterminowany ale w niczym to nie przeszkadzało. W wodanie tez kupiłem bez problemu jako osoba prywatna, ale w innych firmach też mieli ceresit i nie spytałem czy ja jako prywatna osoba mogę nabyć u nich ten produkt, więc w auto i w drogę a tam zoonk :?

Opublikowano

ja płaciłem 56zł za woreczek 25kg w Białymstoku i zostało mi go jeszcze z 15kg. A co do dzwonienia i szukania po konkretnych przedstawicielstwach we Wrocławiu to ja polecam inny sposób - znacznie szybszy.

Zadzwonić do przedstawiciela handlowego Henkel czytaj Ceresit Polska na dany rejon tj Wrocławia a jest to Pan Michał Sejler tel. 603-702-694 dane stąd :

http://www.ceresit.pl/_itemserver/inne/ ... ch_han.pdf

i zapytać się jego gdzie na 100% dostanie się w tym mieście CR65.

Opublikowano

Panowie i Panie musze się wam pochwalić. Przedstawiam Wam mojego trzytygodniowego synka Szymonka, który właśnie ogląda swoje akwarium. Musze powiedzieć, że jest to jedno z nielicznych miejsc w domu gdzie jest spokojny i na dłuższy czas skupia uwagę, widocznie podobają mu się pyśki - gust ma chyba po tacie i na pewno będzie zapalonym akwarystą-malawistą :)

cfa7ac9a09f64593.jpg

Opublikowano

Maro szczere i serdeczne gratulacje! Ja to chyba jestem ulubionym wujkiem bo jak dzieciaki przychodzą, to non-stop z łapkami przy akwa. Tylko potem szybę muszę czyścić ;)

Opublikowano
Ja to chyba jestem ulubionym wujkiem bo jak dzieciaki przychodzą, to non-stop z łapkami przy akwa. Tylko potem szybę muszę czyścić ;)

U mnie to samo a że często mamy znajomych w domu z małymi dziećmi to ciągle latam ze spryskiwaczem i papierem do szyb. Ogólnie dla maluchów największa atrakcja w domu :)

Opublikowano

Gratulacje! Synek śliczny...

montuj oświetlenie nocne... fajnie się przy nim przewija w nocy :P

mój patyś może z tatą karmić rybki, oglądać rybki, pokazywać palcem, ale nie wolno mu dotykać szyby, bo "rybki będą się bały" i powiem Wam że po dwóch miesiącach konsekwentnego upominania działa...

a jak jeszcze na zbitej szklance mu zademonstrowałem że "kło" (przypis taty": szkło) jest ostre to nie mam problemu z szybami :wink:

Opublikowano
powiem Wam że po dwóch miesiącach konsekwentnego upominania działa...

Jak nie pomoże upominanie, to po łapach ;) .

nie wolno "po łapach" :wink:

w cywilizowanym kraju za po łapach zabraliby Ci dziecko... tylko u nas nie ma cywilizacji, więc jakby OT nieaktualny :P