Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja napiszę, że kolega Timi przedstawił swoje akwarium na WDA i pomimo tego, że mnie tam nie było, to pochwały do mnie doszły.

• Lubię to 2
Opublikowano
40 minut temu, yaro napisał:

Ja napiszę, że kolega Timi przedstawił swoje akwarium na WDA i pomimo tego, że mnie tam nie było, to pochwały do mnie doszły.

Byłem, widziałem - niedociągnięć szukałem ;) nie znalazłem. Super wykonanie. Nic, tylko polecać i samemu korzystać :)

• Lubię to 3
Opublikowano
Marcinie...podepnij do pierwszego postu link do Twojej firmowej strony. Raz ,że to też przedstawia Twoją firmę a dwa to będzie nam ( mi) łatwiej polecać bo szybko go znajdziemy .

Adres strony to www.akwaria.pro, ale póki co jest to tylko prosta wizytówka. Niedługo będzie pełna strona www, więc na razie nie ma co podpinać ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Lubię to 2
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odnośnie akwarium na WDA mogę napisać tylko tyle, że było w moim mniemaniu sklejone na 6 w skali szkolnej, a @timi i tak nie był z niego do końca zadowolony... Do dziś nie wiem, o co mu chodziło, ale mogę szczerze polecić ;) 

• Lubię to 1
Opublikowano

Również polecam, no i szczególne podziękowania dla Timiego i Iwaka za pomoc we wniesieniu, bez was byłaby lekka tragedia ;).

• Lubię to 2
Opublikowano
35 minut temu, eljot napisał:

Również polecam, no i szczególne podziękowania dla Timiego i Iwaka za pomoc we wniesieniu, bez was byłaby lekka tragedia ;).

Zamówiłeś baniak u Timiego ?

Opublikowano

Panowie, doszły mnie słuchy że tu mogą pisać tylko moderatorzy i administracja, także nie wypada nam tu pisać, może ktoś z moderatorów przeniesie nasze posty do wątku o sklepach ?