Tom74 Opublikowano 25 Stycznia 2019 #61 Opublikowano 25 Stycznia 2019 W dniu 22.01.2019 o 10:19, bakus_44 napisał: Msobo nie ma podjazdu do kawangi, przerósł go już i wcale nie ustępuje mu temperamentem. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że staje się hersztem zbiornika.- zajął centralną grotę maisona. Niestety wciąż nie prezentuje się jak na mój gust zbyt okazale- nawet podczas tarła, ale to zapewne wina genów/jakości ryby, a nie towarzystwa. Dziwny ten samiec kawangi. Czy aby to kawanga? Miałem kawangi i samiec przy 12 cm byl w pełni wybarwiony, samica miała więcej kolorów niz ten Twój.
bakus_44 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor #62 Opublikowano 25 Stycznia 2019 32 minuty temu, Tom74 napisał: Dziwny ten samiec kawangi. Czy aby to kawanga? Miałem kawangi i samiec przy 12 cm byl w pełni wybarwiony, samica miała więcej kolorów niz ten Twój. Kupiony jako f1 od Fuljera przez Malawiana, ale faktycznie du*y nie urywa.
bakus_44 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor #63 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Mały wpis kronikarski. Obsada w moim zbiorniku już docelowa, pierwszym sztukom niebawem stuknie 2 lata u mnie, myślę, że ilościowo jest optymalnie: metriaclima fainzilberi 'maison reef' 1+3+kilka podrostków protomelas taeniolatus namalenje 1+3 metriaclima msobo magunga 1+8 -tutaj samice tłuką się niemiłosiernie- 2 już zabite, ale mam nadzieje, że te 8 pozostanie, z racji pewnie żółtego koloru z młodych nic nie przeżywa chindongo demasoni 2+3+kilka podrostków -ten gatunek cieszy się największą przeżywalnością wśród narybku i cieszy mnie niezmiernie, że przestały się zabijać na potęgę metriaclima gold kawanga (samice OB) 2+3 - pozbyłem się "brzydkiego" samca i dokupiłem 2 nowe z TM- mam nadzieję, że będą ładniejsze, i już widać, że chyba tak będzie Krótki filmik jak to teraz wygląda: 9
Gutmen Von Glonojad Opublikowano 17 Kwietnia 2019 #64 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Piękne. Lubię osobiście rośliny i dla mnie stanowiłoby to elegancki mebel który bym miał ale spedzalbym tak wiele czasu na wpatrywanie jak u siebie 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bakus_44 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #65 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Mojej aranżacji jaki i większości pływających u mnie ryb stuknęło już 2 lata. W roli głównej nowy nabytek- samiec Metriaclima Fainzilberi Maison Reef WF. 10
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bakus_44 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #66 Opublikowano 31 Stycznia 2020 takie tam z nudów... 12
Rekomendowane odpowiedzi