Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ w temacie konkurs pisać moga tylko uprawnieni / wyższa kasta / wiedzący / kapłani ;) (niepotrzebne skreślić), postanowiłem założyć wątek, w którym moglibyśmy zebrać nasze wrażenia odnośnie konkursu.

Po pierwsze, ze swojej strony wielkie dzięki dla organizatorów (Blizniak, Sysgone, kto jeszcze?), którzy podjęli się przygotowania tego przedsięwzięcia, zorganizowali sponsorów, etc. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, było przemyślane. Czapki z głów!

Mnie osobiście np. irytowało, że nie można było widzieć na bieżąco postępów ankiety, kto prowadzi etc. ale przyznaję, że dzięki temu głosowanie było b. obiektywne, zero sugestii, rozpraszania - liczyła się faktycznie tylko ocena zdjęć. B. dobry pomysł!

Zaskoczony byłem tylko, że wielu z kolegów, którzy wystawiają zdjęcia w galerii nie zdecydowało się wziąć udziału w konkursie. Wiele pięknych baniaczków i zdjęć ryb mogło ubogacić konkurs i uczynić go jeszcze bardziej pasjonującym. Ci, którzy przeglądają galerię wiedzą o czym mówię.

Ze swojej strony gratuluję wszystkim zwycięzcom! Uczestnikom dziękuję za współzawodnictwo, głosującym za... głosowanie ;) . Aha - jak przeglądam wyniki, to chyba Cezarix punktował we wszystkich kategoriach! Ten to się obłowił ;) Gratulacje szczególne!

A jakie są Wasze spostrzeżenia, wrażenia?

Opublikowano

przede wszystkim moje gratulacje zwycięzcom, w tym oczywiście Tobie - świetne akwarium, zasługiwało na tą pozycję...

konkurs bardzo fajny... na wysokim poziomie

liczę na to że w następnym już wystartuję :mrgreen:

ogólnie - bardzo fajnie

Opublikowano

Dzięki Panowie za gratulacje, szczerze. Dla mnie to była wielka niespodzianka, choć myślę, że i w innych kategoriach nikt nie mógł być pewny swego i wiele było niespodzianek, o czym świadczą choćby dogrywki.

Makok - trzymam kciuki, bys w następnym faktycznie mógł wystawić swój baniaczek ;)

Czester - zgadzam się, nie wiem też czym to tłumaczyć, bo sympatyków i klubowiczów trochę jest. Myślę jednak, że to kwestia przetarcia szlaków i następne edycje powinny pójść bardziej gładko. Nie wiem, czy rada KM zdecyduje, by wrócić do tradycji Malawi Miesiąca (np. bez drugiego i trzeciego miejsca, promująć tylko najładniejszy zbiornik dodany do galerii w danym miesiącu, czy np. kwartale), ale myśle, że byłoby to fajne.

Lenek - dla mnie wyniki też były zaskakujące, ale chyba taka już natura konkursów. Ale coś poza tym?

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem bomba, macie chlopaki talent zdjeciowo-monetrsko-artystyczny.. Swietna robota, dla mnei zadnych niespodzianek nie bylo..

Wielkie gratulacje dla zwyciezcow, jak i dla wszytskich za odwage i prace włożona w zdjecia, akwaria, rybki..

Fakt, mzoe dziwic, tak mala liczba glosujacyhc..

IMO dlatego, ze KONKURS jest w miejscu w ktorym wiekszosc osob nie przewija forum..

Sam mialem przyjemnosc rozmawiac z 2-3 osobami ,ktore mimo, ze na forum sa czesto, konkursy nei zauwazyly.. Moze w przyszlosci warto podczepic temat, do innych topicow ? :wink:

Opublikowano

Sądzę, że coś na rzeczy jest, Sabotage. Co prawda w Serwisie KM była informacja, ale w Galerii już jej nie zauważyłem, a przecież to w galerii wlaśnie wiele osób przegląda zdjęcia. Być może następnym razem jest to pole do ulepszenia..?

Opublikowano
Ale coś poza tym?

A poza tym to gratulację dla zwycięzców. :wink:

Sam mialem przyjemnosc rozmawiac z 2-3 osobami ,ktore mimo, ze na forum sa czesto, konkursy nei zauwazyly.. Moze w przyszlosci warto podczepic temat, do innych topicow ?

Racja, sam coś o tym wiem, bo czasami nie chce mi się po prostu "zjeżdżać" na sam dół forum :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.