Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdjęcie z galerii było robione w niedzielę, przed ogłoszeniem wyników dogrywki, nie mam fajnego aparatu, więc musiałem czekać na pożyczony, gdybym miał go wcześniej pewnie te zdjęcia by się znalazły w naszym konkursie :wink: a tak musiałem dać starszą fotkę.

Opublikowano
VDR piszesz może o konkursie na Akwarium Info? Teraz chyba puściłem farbę, ale przecież im więcej osób tam zgłosi zdjęcie tym lepiej dla popularyzacji malawi i podniesienia poziomu ;)

eee bardzo dobrze -- niech kombinuja, choc ja chyba nie koniecznie bede prezentowal Malawi ;] Zobaczymy co uda mi sie wygrzebac na starym dysku ze zdjeciami ;k :k :k I jeszcze bede musial sie zapoznac z regulaminem bo juz nie pamietam go dokladnie.

Aby być precyzyjnym, to nie można zgłosić tylko takiego samego zdjęcia, ale inne zdjęcie tego samego baniaka już tak.

noo jakby obiekt fotografowany mialby byc inny to musialbym po sklepach chodzic i fotografowac ;k Tylko nie mialbym co ;k

O ile w ogole znajde czas aby posiedziec nad poszukaniem starych fot ;]

Opublikowano

Jako zę ja po kótkim wolnym jestem a w dodatku już nawet po rozdaniu Oskarów :D to ... dziękuję za głosy odane na mnie oraz gratki dla wszystkich uczestników szczególnie laureatów a juz najszcególniej dla kissa z którym przegrazłem w kategorii "ciekawostka" ale muszę przeznać że ta mcro tabletka :D jest świetna

co do pytań remka:

o ile jeszcze można zrozumieć - tłumaczyć w pewien sposób niezadużą ilość zgłoszonych prac -bo ktos niesmiały itd :lol: to najbardziej jest smutne to ile osób brało udział w głosowaniu :? bo po raz kolejny się okazało że wszyscy chca wszyscy zarząd naciskają aby cos robił itd a jak przyjdzie co do czego to nawet kliknąc się nie chce.

Opublikowano

gratulacje dla zwycięzców oraz organizatorów i sponsorów.

właśnie tworzy się historia

dzięki takim prezentacjom poziom idzie w górę, już widać naśladownictwo.

osobiście przespałem głosowanie. za mało marketingu :-)

myślę że w każdym dziale powinna być informacja na pierwszym miejscu, ze dwa tygodnie przed, chociażby.

Opublikowano

co do pytań remka:

o ile jeszcze można zrozumieć - tłumaczyć w pewien sposób niezadużą ilość zgłoszonych prac -bo ktos niesmiały itd :lol: to najbardziej jest smutne to ile osób brało udział w głosowaniu :? bo po raz kolejny się okazało że wszyscy chca wszyscy zarząd naciskają aby cos robił itd a jak przyjdzie co do czego to nawet kliknąc się nie chce.

Po pierwsze primo, to Romka ;) a nie remka (kurde jak nie romana to remka ze mnie zawsze robią no)

A po drugie to fakt - rozumiem tą lekką nutkę rozgoryczenia w Twoim organizatorskim głosie. Wiem, że to przykre dla osób, które dużo energi i wysiłku włożyły w organizację, skorzystały ze swoich kontaktów, etc. Ale z drugiej strony myślę, że

1) to reaktywacja - więc jak gdyby początki są trudne

2) konkurs dostarczył materiałów potencjalnych do potencjalnego kalendarza KM

W ramach promocji samego pomysłu klubowych potyczek o laury malawijskie ;) podtrzymuję, czy też ponownie podsuwam pod rozwagę ideę 'Malawi kwartału'. NIekoniecznie z nagrodami rzeczowymi, ale po prostu jako konkurs, ankieta. Nie wiem czy to się sprawdzi, ale sądzę, że wpłynęło by to na wzrost poziomu i zainteresowania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja nie wiem jak wyglądał ten konkurs malawi miesiąca itd ale przeciesz nikt nie zmienia wystroju baniaka co miesiąc tylko ma go przez pare dobrych lat. Więc jeśli jakieś akwa sie podoba to co wygrywa cały czas czy jak to było rozwiązane?

Opublikowano

Ja konkursu tego też dogłębnie nie znam, ale przypuszczam, że Malawi miesiąca było na zasadzie, że baniaki zgłoszone w danym miesiącu mogły startować. Widzę tutaj problem, z być może niewystarczającą liczbą kandydatów każdego miesiąca, dlatego może rozwiązaniem byłoby Malawi kwartału - akwa zaprezentowane w galerii w ciągu ostatnich 3 miesięcy ubiegały by się o ten tytuł. Można by zrobić tylko jedno 1 miejsce, bez orzekania o 2 i 3-cim. To tylko luźna propozycja i nie chcę narzucać pomysłu i roboty RKM.

Opublikowano

Sysgone chodziło mi o to, że czy RKM czy admin forum/galerii, gdyż wydawało mi się, że jednak trzeba mieć do tego znajomość programowania/administrowania choćby forum/galerią, aby przyjąć, zamieścić fotki, zrobić ankietę. A to przecież lwia część pracy. Dlatego wspomniałem o RKM. Zdaję sobie sprawę doskonale, że Klub tworzą wszyscy członkowie i w imię solidarności i idei klubowej należałoby możliwie równo rozkładać obowiązki i zaangażowanie (to powinno się samo równo rozkładać ;) ).

Pozdrawiam

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.