Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #1 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No właśnie. Czy coś dzieje się w temacie zakupu tych pokarmów? Idzie, leci, płynie? Lista chętnych zamknięta 21 marca a tutaj cisza. Wiadomo kiedy będzie wysyłka dla użytkowników, którzy wyrazili chęć zakupu?
Pleziorro Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #2 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 A to Ty jeszcze nie masz swojej działki ?
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #3 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No właśnie nie mam. W samym temacie cisza dlatego też zastanawiam się co dalej. Byłem przekonany, że zakup grupowy przebiega na zasadach takich jak gadżetów. Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka.
Robson79 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #4 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 12 minut temu, Jerry_jerry napisał: No właśnie nie mam. W samym temacie cisza dlatego też zastanawiam się co dalej. Byłem przekonany, że zakup grupowy przebiega na zasadach takich jak gadżetów. Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka. W tym wypadku trzeba trochę poczekać gdyż Karol @Mortis nie mógł jak to bywało wcześniej wyłożyć kasy na pokarm i dlatego prosił o wpłatę z góry na pokarmy aby mógł je zamówić... Jak towar przyjdzie to rozważy pokarmy i po wpłacie kosztów wysyłki dostaniesz swoją działkę... ? 1
marcin73m Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #5 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 9 minut temu, Jerry_jerry napisał: Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka. To tak nie działa, radziłbym Ci się uzbroić w cierpliwość. Jak pisał Karol @Mortis - pokarm idzie "miesiąc lub nawet ponad miesiąc", więc rozsyłany będzie przewidywalnie w maju. 1
darkon Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #6 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 12 minut temu, Jerry_jerry napisał: Byłem przekonany, że zakup grupowy przebiega na zasadach takich jak gadżetów. Wpłacamy pieniądze, dwa, trzy dni i wysyłka. No bez przesady, zanim te wiadra przepłyną ocean to trochę potrwa. Karol pisał, że tym razem nie może skredytować zakupu, dlatego była wcześniej zrzutka na karmę, a teraz czekamy aż dotrze do Polski. 1
Mortis Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #7 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dokładnie, wszystko jest opisane w poście o akcji northfin. Pokarm idzie z USA. Trzeba było poczekać, aż wszyscy wpłacą. Pieniądze już przesłane i pokarm w tym tygodniu będzie zakupiony i wysłany. 3
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2018 #8 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 To teraz wszystko jasne. Jak dla mnie temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi