Stanisław Opublikowano 19 Lutego 2008 #21 Opublikowano 19 Lutego 2008 W okazie nie pytaj o ceny tylko od razu rozmawiaj z tym gosciem o imieniu Rafał,Powiedz co potrzebujesz i ile to bedzie bolało finansowo -a moze doradzi ci jakies inne gatunki.gosc naprawde sie na tym zna.............
makok Opublikowano 19 Lutego 2008 #22 Opublikowano 19 Lutego 2008 Powiedz co potrzebujesz i ile to bedzie bolało finansowo -a moze doradzi ci jakies inne gatunki heheh no to się rozbawiłem - to porada w stylu? Klient: Chciałbym tą parkę papug kakadu... Sprzedawca: Eee tam, weź Pan te dwa chomiki - robią mniej chałasu bo w dzień śpią, są mniej wymagające i mniej kosztowne w utrzymaniu - polecam - gratis dorzucę specjalną końcówkę do odkurzacza - wie Pan, jak wlezą za segment... Klient: Panie, ale to dla teściowej, żebym nie musiał z nią więcej gadać... Sprzedawca: No właśnie, nie wspominałem o tym? Dla dziecka jak znalazł, będzie się maluszek cieszył. Ile ma lat? i niby gość się zna - kryteria cenowe spełnione - słowem Twoja porada w 100%
sabotage Opublikowano 19 Lutego 2008 #23 Opublikowano 19 Lutego 2008 Aaa makok, wlasnie tu sie myslisz Ceny w OKAZIE zabijaja, a u RAfala czy innego Tomka, ceny sa nizsze, spisek, grupa trzymajaca waldze? Nie wiem , ale czasem warto sie popytac, bo i hobbysci bywaja pracownikami skelpow zoo
makok Opublikowano 20 Lutego 2008 #24 Opublikowano 20 Lutego 2008 Aaa makok, wlasnie tu sie myslisz Ceny w OKAZIE zabijaja, a u RAfala czy innego Tomka, ceny sa nizsze, spisek, grupa trzymajaca waldze? Nie wiem , ale czasem warto sie popytac, bo i hobbysci bywaja pracownikami skelpow zoo akurat nie mylę się - z postu Stanisława wynikało dokładnie to co opisałem, jeśli można z tym Tomkiem/Rafałem negocjować ceny to co innego - ale nie że Cię boli cena a on inny gatunek... sru... o to mi chodziło
Stanisław Opublikowano 21 Lutego 2008 #25 Opublikowano 21 Lutego 2008 Aaa makok, wlasnie tu sie myslisz Ceny w OKAZIE zabijaja, a u RAfala czy innego Tomka, ceny sa nizsze, spisek, grupa trzymajaca waldze? Nie wiem , ale czasem warto sie popytac, bo i hobbysci bywaja pracownikami skelpow zoo akurat nie mylę się - z postu Stanisława wynikało dokładnie to co opisałem, jeśli można z tym Tomkiem/Rafałem negocjować ceny to co innego - ale nie że Cię boli cena a on inny gatunek... sru... o to mi chodziło Zle mnie zrozumiałeś. nie mówiłem o negocjowaniu cen w sklepie tylko gdybys czytał dokładnie od początku to wiedziałbyś ze pisałem ze on ma prywatną hodowle w domu-coś okolo 100 zbiorników
sabotage Opublikowano 21 Lutego 2008 #26 Opublikowano 21 Lutego 2008 Wlaaaasnie, wiec mu to rybka, doslownie I nic nie wciska, czy kazdy w tym kraju podejrzewa drugiego o mataczenie, robienie pod siebie itp? Teoria spisku :roll: Ten facet jest wporzadku i wie co mowi, zna sie na rzeczy
sabotage Opublikowano 21 Lutego 2008 #27 Opublikowano 21 Lutego 2008 Btw nie wiem, czy powinnismy o tym rozmawiac na forum niepotrzebny OFF TOP, ktory moze komus tam zaszkodzic
Stanisław Opublikowano 23 Lutego 2008 #28 Opublikowano 23 Lutego 2008 Masz racje-nie ma sensu -zamykamy temat
Rekomendowane odpowiedzi