Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super! Zazdroszczę możliwości. Podobnie jak większość mam myśli typu "gdybym budował dom..."
O ile się nie mylę widzę tam C.borley Kadango. Ma pewnie z kilkanaście cm a wygląda w tym zbiorniku jak przecinek ;) 
Wielkość naprawdę robi wrażenie, pewnie szczególnie na żywo.
@crav podejrzewam, że trochę straciłeś serce do forum, ale mam nadzieję, że zdjęć i opisów będzie więcej i temat nie umrze jak wanna Jurgena.
Na to czeka pewnie spora cześć użytkowników i klubowiczów.
Jeszcze raz gratulacje!

• Lubię to 2
Opublikowano

Chyba chodziło mu o te widoczne na zdjęciu z zalanym akwarium. Zbyszek 100 razy na FB pisał, że to urządzenia rozruchowe i nie będzie ich w zbiorniku. Czy tylko dla mnie to takie oczywiste? :)

• Haha 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
22 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Chyba chodziło mu o te widoczne na zdjęciu z zalanym akwarium. Zbyszek 100 razy na FB pisał, że to urządzenia rozruchowe i nie będzie ich w zbiorniku. Czy tylko dla mnie to takie oczywiste? :)

Tak się składa że nie czytałem FB a w poście nic o tych urządzeniach nie pisze, jedynie jest zdjęcie całości :e_geek:

Opublikowano
2 godziny temu, janas1970 napisał:

Akwarium super, mam nadzieję że te filtry, gąbki i inne urządzenia nie będą tak na widoku bo bardzo szpecą całość 

Sprzęt jest na czas rozruchu bo żeby uruchomić sumpa i narurowce muszę położyć kafle w foshroom, a to się stanie jak resztę pomieszczeń skończę...Oczywiście zdam relacje z tego a na dzisiaj wyglada to tak 

20180314_202103.jpg

• Lubię to 4