MisiekW Opublikowano 2 Marca 2018 #1 Opublikowano 2 Marca 2018 Witam wszystkich na forum. Na imię mam Robert akwarystyką param się już jakieś 30 lat. Na początku jako dzieciak podglądałem jak ojciec trzyma ryby i jak to zwykle bywa pierwsze akwarium to mieszanina biotopów(pewnie większość tak zaczynała). Większość czasu w moich akwariach pływały Dyskowce potem Altumy, były też pielęgnice z CA ale nigdy Malawi. Zbiornik jakim będę dysponował to 450l czyli 150x50x60h i pewnie będę miał parę pytań w odpowiednich działach więc proszę o wyrozumiałość dla amatora w tym biotopie. Pozdrawiam.
Robson79 Opublikowano 3 Marca 2018 #2 Opublikowano 3 Marca 2018 Witaj Robercie na forum. Trafiłeś w odpowiednie miejsce i na pewno znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania... ?
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 3 Marca 2018 #3 Opublikowano 3 Marca 2018 witaj pomożemy są tu doświadczeni w biotopie Malawi koledzy i koleżanki .
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Marca 2018 #4 Opublikowano 3 Marca 2018 ..temat zdublowany usunąłem zostawiając ten w którym masz już odpowiedzi:)
egon44 Opublikowano 3 Marca 2018 #5 Opublikowano 3 Marca 2018 Witaj na naszym forum! Jako że jesteś amatorem co wyraźnie napisałeś polecam na początek poczytaj te trzy tematy a w razie wątpliwości śmiało pytaj tutaj 1. 2. 3.
Rekomendowane odpowiedzi