Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wśród tych ochów i ja coś skrobne, poprośiłem oferte ryb na maila i napisali że na poczte onet nie wyslą bo ich blokują ,moje pytanie jak zdobywacie oferty z Tan-Mal. Dziwne że normalnie nie ma tej oferty na stronie, to jakaś tajemnica ?

Opublikowano

Poczekaj kilka dni a okaże się że ci przeslą.  Ja od nich również poprosiłem o ofertę to również mi odpisali, ale tym razem ze WP ich blokuje,bo tam mam pocztę.  Po 3 dniach jednak mi przesłali. Wykaz gatunków, nazwę rybki,jakie pokolenie i cenę. Dodam tylko że o ofertę poprosiłem w zeszłym miesiącu, więc to całkiem nie dawno.

Opublikowano
3 godziny temu, LECHPL napisał:

Wśród tych ochów i ja coś skrobne, poprośiłem oferte ryb na maila i napisali że na poczte onet nie wyslą bo ich blokują ,moje pytanie jak zdobywacie oferty z Tan-Mal. Dziwne że normalnie nie ma tej oferty na stronie, to jakaś tajemnica ?

Miałem identyczną sytuację ale wystarczyło napisać maila do Tan-Mal i otrzymałem wszystkie cenniki na maila. Fakt że mają problem z wysyłką na WP i zakładam inne polskie domeny. Ja posiadam konto na gmail i tam otrzymałem całą ofertę ryb i pokarmów. Mam nadzieję, że wkrótce usuną tą usterkę, która rzeczywiście jest denerwująca. Jeżeli masz konto gmail to możesz pobrać cenniki bezpośrednio z ich strony internetowej. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, LECHPL napisał:

No jak, ceny.

Myślisz że każdemu wysyłają ofertę z innymi cenami ? Wątpię, szkoda zachodu na takie praktyki wg mnie. U mnie było wręcz tak że w ofercie ryby były droższe, a sprzedali mi je taniej.Nie wiem czym było to spowodowane ale miło było dostać rabat i nie uwzględniam tutaj rabatu dla klubowiczów, o który zresztą zapomniałem z wrażenia zapytać zamawiając obsadę :D 

Edytowane przez Kubeq
Opublikowano

Chodzi mi o to że ceny są tak wysokie że nie ma czym się chwalić, nie wydam na obsade 1500 zł. Czy oni mają ryby z innych źródeł jak reszta sprzedawców, tak wypasine że biją konkurencje jakością na łeb.

Opublikowano

Ale co raczej tak, mają najlepszych chodowców na wyłączność, bo chyba sami nie chodują . Myśle że to te same ryby są w obiegu tylko cena na końcu różna, przykład moje byłe Copadichromisy ze znanej chodowli niestety nie miały takiej jakości jak te same ryby przywiezione przez sklepikarza z gdzieś tam.

Opublikowano

Kwestia konsumenta. Chcesz tanie to kup gdzie uważasz. Ja w Tan-Malu kupowałem kilkukrotne, śledzę także ryby z ich źródła i zawsze zaczynam poszukiwania wlasnie od nich.