Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, lukas1987 napisał:

Brakuje mi tylko jednego... 

Informacji o nowej ofercie na naszym forum... 

W tym roku nie ma jeszcze nowej oferty. O ile się nie mylę najbardziej aktualna jest ta z listopada ub. roku.
Łukasz jesteś u nich w bazie na liście mailingowej?

Opublikowano
1 minutę temu, jarek1969 napisał:

Zapomniałem dodać, że za przesyłkę konduktorska nie zapłaciłem ani grosza. Koszt przesyłki pokryła firma!!!

Bo powyżej 500PLN za zamówienie jest darmowa ;) 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, troad napisał:

W tym roku nie ma jeszcze nowej oferty. O ile się nie mylę najbardziej aktualna jest ta z listopada ub. roku.
Łukasz jesteś u nich w bazie na liście mailingowej?

Tak jestem...

W tym roku była już oferta... W drugiej połowie lutego będzie kolejna, niestety nie wiem dlaczego, ale nie zawsze te oferty dochodzą na e-mail... 

Edytowane przez lukas1987
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, lukas1987 napisał:

Tak jestem...

W tym roku była już oferta... W drugiej połowie lutego będzie kolejna, niestety nie wiem dla czego ale nie zawsze te oferty dochodzą na e-mail... 

Ja dostałem teraz bo robiłem zamówienie (wczoraj przyjechały yellowy jako uzupełnienie obsady), ale faktycznie masz rację, że nie zawszy dochodzą te ostatnie, aktualne.

Edytowane przez troad
Opublikowano
42 minuty temu, lukas1987 napisał:

W tym roku była już oferta... W drugiej połowie lutego będzie kolejna, niestety nie wiem dlaczego, ale nie zawsze te oferty dochodzą na e-mail... 

Podobno jak ktoś ma maila z wp/o2/tlen    to ta oferta którą wysyłają z automatu nie dochodzi do nadawcy. Trzeba oddzielnie przypominać o ofercie.

Szkoda, że tan-mal na nasze forum nie wrzuca ofert..

Opublikowano

Witam, klasa sama w sobie najwyższy poziom realizacji zamówienia, byłem na kilku hodowlach, i zamawiałem z kilku hodowli. Mam ryby z wielu źródeł od najlepszych hodowli zamawianych  przez pośredników z zachodnich hodowli po najtańsze hodowle ogólnie jest tego sporo na moim koncie, z wielu hodowli mam ryby. Ale Tan-Mal ... nie wiem od czego zacząć kontakt super... zamawiałem same tanie rybki promocyjne mimo to czułem się traktowany jak bym zamawiał ryby z górnej półki, najbardziej zależało mi i koledze na saulosi ale chcieliśmy dobrać inne ryby tak aby załapać się na darmowy transport, kilka dni pisałem z Panią Moniką ponieważ co chciałem dołożyć do zamówienia okazało się że już sprzedane, ryby promocyjne schodzą jak świeżę bułeczki także radzę od razu jak wychodzi nowa oferta atakować z zamówieniem jak się chcę załapać na promocje ;-) Wielkość ryb mnie zszokowała to co w Tan-mal nazywają 3-4 cm na innych hodowlach nazywa się rozmiarem 6-8cm, bez przesady nie będę wymieniać nazw hodowli bo nie o oto mi chodzi żeby innym psuć renomę ale ryby są dużo większe niż w innych hodowlach. Do tego trochę ryb było extra więcej niż w zamówieniu. Ryby pakowane w duze worki tropicala nie jak często się spotyka malutkie woreczki... faktura vat w kartonie dla mnie zbyteczna, ale to świadczy że od każdej sprzedanej ryby płacą podatek, biorąc pod uwagę wielkość ryb, podatki, darmowe wysyłki, ryby extra.. to śmiem stwierdzić że na rybce zarabiają mniej niż hodowcy w piwnicach którzy nie płacą podatków i do tego ryby są dużo mniejsze, nie mówiąc już o potencjale genetycznym.