patec Opublikowano 12 Lutego 2018 #1 Opublikowano 12 Lutego 2018 Mam prośbę o pomoc w rozmieszczeniu wylotu narurowca i cyrkulatora. Zasys będzie ukryty w tle po prawej stronie. Akwarium jest widoczne z trzech stron dlatego nie chiałbym mocować cyrulatora na bocznej ścianie. Wpadła mi do głowy pomysł umieścic go gdzieś w tle w jakiejś wnęce i przykryć nieco modułem. Tylko nie mam pojęcia gdzie go umieścić, jedyne co mi przychodzi do głowy to równieź po prawej stronie niedaleko zasysu, natomiest wylot po przeciwnej stronie czyli z przodu po lewej. Nie wiem czy dobrze kombinuję. Czy może ktoś ma podobne rozwiązanie lub coś może poradzić?
egon44 Opublikowano 12 Lutego 2018 #2 Opublikowano 12 Lutego 2018 Dodaj jeden moduł wiszący na bok akwarium a za nim umieścisz falownik i po problemie
patec Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor #3 Opublikowano 12 Lutego 2018 Godzinę temu, egon44 napisał: Dodaj jeden moduł wiszący na bok akwarium a za nim umieścisz falownik i po problemie Godzinę temu, patec napisał: Akwarium jest widoczne z trzech stron dlatego nie chiałbym mocować cyrulatora na bocznej ścianie. Wygląda to tak: I raczej propozycja z założeniem się wyklucza.
egon44 Opublikowano 12 Lutego 2018 #4 Opublikowano 12 Lutego 2018 Chodzi mi o taki moduł do którego wsadzasz falownik... Coś podobnego jak ma kolega Adam @troad
patec Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor #5 Opublikowano 12 Lutego 2018 Czyli falownik w kamieniu stojącym na dnie? Dobrze rozumiem?
Rekomendowane odpowiedzi