halabala Opublikowano 25 Stycznia 2018 #1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Witam ponownie chcialem zapytac co sadzicie o takim ustawieniu kamieni, wiem ze to mi ma się podobac ale to moj pierwszy na dodatek tak duzy zbiornik wiec wszystko robi wrazenie i ciezko cos sensownego wybrac Edytowane 25 Stycznia 2018 przez halabala
halabala Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor #2 Opublikowano 25 Stycznia 2018 poprawiłem 2 wieksze wewnetrzne kamienie
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 25 Stycznia 2018 #4 Opublikowano 25 Stycznia 2018 tobie ma się podobać wystrój twoje oko będzie na patrzeć ,opinia innych tez są ważne jak dla mnie może być
Areck Opublikowano 27 Stycznia 2018 #6 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zdecydowanie trzeci układ. Jeśli masz ochotę to spróbuj postawić dwa większe kamulce z lewej strony, i zrobić gruzowisko od lewej do prawej. Po lewej stroni spróbuj stabilnie ułożyć wyższą konstrukcję, opadającą niżej w kierunku prawej szyby. Otoczaki masz super!
halabala Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor #7 Opublikowano 12 Lutego 2018 witam po przymusowej przerwie. ulozylem dzisiaj "kamyki" i tak pomyslalem a co tam pochwale się. Jutro w koncu zalewam baniak 5
troad Opublikowano 12 Lutego 2018 #8 Opublikowano 12 Lutego 2018 Fajnie ?. Widzę że wziąłeś po uwagę dobrą poradę Arka. Mnie się podoba.
KrisT Opublikowano 12 Lutego 2018 #9 Opublikowano 12 Lutego 2018 No i teraz to się znacznie lepiej prezentuje. Może jeszcze jakieś drobne poprawki i będzie jeszcze lepiej, inaczej wyglądają same kamulce a inaczej jak je zasypiesz piachem. Jest OK.
egon44 Opublikowano 12 Lutego 2018 #10 Opublikowano 12 Lutego 2018 Jest super ? i nic już bym nie zmieniał Teraz pomysł o zaciemnieniu tła aby światło nie wpadało na tylną szybę,w ten sposób uzyskasz bardzo ładny efekt głębi...
Rekomendowane odpowiedzi