Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was uzywał aplikacji do sterownika na Mac OS? 

Pobrałem ale zamiast aplikacji mam okno z czarnym polem. Nie dzieje się nic, zero opcji do sterowania itd. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, 

Mam złe wieści. Uległem ciężkiemu wypadkowi i przez najbliższe miesiące będzie problem z dopisaniem czegokolwiek do funkcjonalności sterownika. Postaram się zapewnić dostępność sterowników, ale z tym też może być różnie. Na razie mam kilka sztuk i sporo prawie gotowych, więc przy minimalnej pomocy rodziny powinny być sterowniki dostępne. Wysyłka też może być lekko opóźniona o dzień lub dwa. 

Pozdrawiam 

Romek 

@bingo32Na Macu chyba ciągle nie działa, bo jest jakiś problem z portami, którego ni mogłem rozwiązać. Sorry za późną odpowiedź, ale wypadek miałem 30 maja i dopiero dochodzę do siebie. 

Edytowane przez RomanoLindano
  • Smutny 3
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Opublikowałem nową wersję aplikacji (i firmware) do sterownika.

W sterowniku mała zmiana, która pozwala łatwiej połączyć się do swojej sieci WIFI (jeżeli router obsługuje WPS).  Wystarczy przytrzymać przycisk na obudowie aż zacznie migać (około 5 s) potem puścić i wcisnąć przycisk WPS na routerze. Sterownik automatycznie połączy się z siecią wifi i zapamięta ustawienia. Nie trzeba wprowadzać żadnych parametrów logowania.

W aplikacji możliwość zmiany języka. Na razie w pełni przetłumaczony jest tylko na angielski. W aplikacji można też dokonać tłumaczeń na inne języki lub poprawić istniejące i przesłać mi do zamieszczenia w aplikacji.

Pracuję dalej nad kolejnymi funkcjami - teraz to dla mnie najważniejsze (a w głowie mam już plany na kolejną wersję sterownika).

• Lubię to 2