Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja swoje wentylatory steruje pwm. Tylko drobna uwaga częstotliwość takiego kanału dla wiatraka to moim zdaniem max 50Hz. Przy wyższych wentylatory piszczą.

Mam takie nastawy 25/50/75/100 mocy lecz sam z doświadczenia uważam ze jest to przerost formy nad treścią i produkcyjnie jednak korzystam z opcji typu wlącz/wyłącz.

Uważam, że nie ma co się pchać w wentylatory na pwm, więcej z tym kłopotów niż wartości dodanej. Dodatkowo na atmedze z obsługą światła na pwm może być nie możliwe z zjechaniem częstotliwością.

Roman nawet nie myśl o wiatrakach na pwm.

Opcja z termometrem wydaje mi się OK.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, jeżeli można coś zmienić to fajnie by było jak by był podgląd na jednej stronie jak nachodzą na siebie wszystkie IMG_20180801_010340.jpg.8369d344375d9db78fe7eeeea5fda523.jpgkanały. Mniej wiecej jak na zdjeciu.

Opublikowano

Przymierzam się do zmiany oświetlenia w swoim 450l akwarium. Jeśli dimmer sprzedawany jest z instrukcją dla laika to byłbym bardzo zainteresowany kupnem jak tylko powstanie. 

Opublikowano

@szopaPlanowałem zrobić taki wygląd programowania kanałów. Z nowym sterownikiem będzie nowa aplikacja, więc jest duża szansa, że właśnie tak to będzie wyglądać. Planuję też uprościć programowanie (bez żadnych trybów RGB) żeby było bardziej intuicyjnie.

@2hajInstrukcja do aktualnej wersji sterownika jest dostępna po zainstalowaniu programu, więc możesz się zapoznać. Zostało jeszcze kilka sztuk. Nowa wersja będzie późną jesienią, może nawet dopiero pod koniec roku.

• Lubię to 2
Opublikowano
7 godzin temu, RomanoLindano napisał:

@szopaPlanowałem zrobić taki wygląd programowania kanałów. Z nowym sterownikiem będzie nowa aplikacja, więc jest duża szansa, że właśnie tak to będzie wyglądać. Planuję też uprościć programowanie (bez żadnych trybów RGB) żeby było bardziej intuicyjnie.

@2hajInstrukcja do aktualnej wersji sterownika jest dostępna po zainstalowaniu programu, więc możesz się zapoznać. Zostało jeszcze kilka sztuk. Nowa wersja będzie późną jesienią, może nawet dopiero pod koniec roku.

No to wiem jaki sobie prezent sprawie na święta?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Aktualnie czekam na prototypy, które powinny być pod koniec października. Zamówienia będzie można składać od połowy listopada, jak tylko przetestuję prototyp i upewnię się, że wszystko jest dobrze zaprojektowane. Można się już zapisać w sklepie na powiadomienie o dostępności. 

Szczegóły prac opisuję u mnie na forum

http://forum.palabras.pl/index.php?topic=110.0

Edit: link do produktu w sklepie:

https://sklep.palabras.pl/sterownik/48-leddimmerpro.html

Edytowane przez RomanoLindano
  • Lubię to 1