Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@marek_z_81 Zgadzam się, że sam tekst jest mylący. Uważam, że i tak ta opcja powinna być usunięta lub bardziej schowana. Na pewno każda zmiana avatara była spowodowana przypadkowym kliknięciem. Jak kliknąłem w ten napis to momentalnie zmienił mi się avatar. Nie przeniosło mnie do profilu nic...  Myślę, że jak ktoś będzie chciał "spiracić" sobie awatar to pobierze zdjęcie lub zrobi screanshota..  

Pomyślmy racjonalnie. Dla kogo jest ta opcja? Autor zdjęcia i tak by wgrał sobie awatar przez plik na komputerze niż w galerii. 

Edytowane przez Wolfik
Opublikowano (edytowane)

..ja myślę ,że lepiej zablokować.  I tak nikt nie może bez wiedzy autora pobrać a ma taką możliwość nawet niechcący. A właściciel i tak ma w swoim archiwum pewnie  zdjęcie , które służy jako avatar. Wg mnie jest to zbędna funkcja ...ale nie nalegam:)

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Lubię to 1
Opublikowano

Też miałem zdjęcie z galerii jako awatar i przyznam szczerze, że nie miałem pojęcia  o tym ,że tak się nie robi.Jest możliwość ustawienia to ustawiłem sorry :e_confused:. Już zmieniłem na inny.

Opublikowano

a u mnie zdjęcie profilowe jest po zmianie statusu na klubowicza wg zasady funkcja a'la automat czy majsterszczyk moderatora lu admina, żeby nie było że sobie prawa autorskie przytuliłem.Bo tak było tylko A purpura-fiolet.

Opublikowano

U mnie na początku też często po "odwiedzinach" w galerii zmieniało się zdjęcie profilowe i to nie koniecznie byłyo jakieś ładne zdjęcie... ? Oczywiście zaraz gdy to zauważyłem usuwałem zdjęcie z profilu. Problem znikł gdy tylko wstawiłem swoje zdjęcie... Dodam że przeglądam forum tylko z telefonu a tu wystarczy jedno przypadkowe dotknięcie i jest problem gdy się nie zauważy...

Opublikowano

Dobra przycisk zniknął a przynajmniej dla wszystkich poza administracją i nie wiem jak moderacją.

Proszę któregoś z klubowiczów czy użytkowników o sprawdzenie i potwierdzenie.

Andrzeju sprawdź czy moderatorzy mają wciąż tę opcję.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.