enetland Opublikowano 9 Grudnia 2017 #1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Hej po lekturze "Artykuł "Wybór obsady non-mbuna 150cm" zbecydowałem się na lekko zmodyfikowaną wersje obsada mięsna Harisimi ile mogę mieć sztuk każdego gatunku ? 2/ A5 + B8 + C5 – obsada zaproponowana przez Harisimi [toniowiec (Copadichromis borleyi „Mbenji” A5) + grzebacz(Aulonocara sp.stuartgranti maleri „Maleri” B8)] + skalniak (Protomelas fenestratus C5 moja wersja to : AULONOCARA STUARTGRANTI CHITIMBA -MAULANA COPADICHROMIS BORLEYI RED FIN - F1 3-5CM. LABIDOCHROMIS CAERULEUS YELLOW 3-5CM PROTOMELAS FENESTRATUS STEVENI TIGER 3-5CM
cyganeczka Opublikowano 10 Grudnia 2017 #2 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Hej po lekturze "Artykuł "Wybór obsady non-mbuna 150cm" zbecydowałem się na lekko zmodyfikowaną wersje obsada mięsna Harisimi ile mogę mieć sztuk każdego gatunku ? 2/ A5 + B8 + C5 – obsada zaproponowana przez Harisimi [toniowiec (Copadichromis borleyi „Mbenji” A5) + grzebacz(Aulonocara sp.stuartgranti maleri „Maleri” B8)] + skalniak (Protomelas fenestratus C5 moja wersja to : AULONOCARA STUARTGRANTI CHITIMBA -MAULANA COPADICHROMIS BORLEYI RED FIN - F1 3-5CM. LABIDOCHROMIS CAERULEUS YELLOW 3-5CM PROTOMELAS FENESTRATUS STEVENI TIGER 3-5CM Mi poradzono brać jak najmniejsze i po 10 sztuk ale jamam mniejsze akwarium Wiec docelowo będzie mniej. Zastanawia mnie tylko wielkość Kadango bo ostatnio tu przewertowałam wszystko o tej rybie i znalazłam zdania żeby kupić już wybarwione i ostateczną obsadę. Z drugie strony to rybka bardziej agresywna i tu mam zoonka☹️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi