Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, mlody.czub napisał:

Wydaje mi się ze za bardzo już kombinujesz.To co teraz napisales jak dla mnie nie ma sensu.

Pytam tylko :D;) Nie zrobie tak, bo wyglądałoby to jak...przemilczę może :) OK. Przybliżę je do siebie, bo jeśli sprawdza się u innych, to i u mnie zadziała. 

Opublikowano
34 minuty temu, hagrzesiek napisał:

Przybliżę je do siebie, bo jeśli sprawdza się u innych, to i u mnie zadziała. 

Tak może się wydawać ale nie musi. Dla przykładu może powiem Tobie o moim przypadku. Cyrkulacja ustawiona zgodnie ze sztuką czyt. jak tak to kolega Stanisław wyjaśnia w swoim filmiku. I co? Paprochy płynęły pod prąd i śmieci zbierały się przy przedniej szybie. Czyli powinno się sprawdzić jak u reszty ale jednak było inaczej. Generalnie działaj i opisuj bom ciekaw co z tego wszystkiego wyjdzie. Powodzenia.;) Czekam na dalszą relację z prac. :)

Opublikowano
7 minut temu, Jerry_jerry napisał:

Tak może się wydawać ale nie musi. Dla przykładu może powiem Tobie o moim przypadku. Cyrkulacja ustawiona zgodnie ze sztuką czyt. jak tak to kolega Stanisław wyjaśnia w swoim filmiku. I co? Paprochy płynęły pod prąd i śmieci zbierały się przy przedniej szybie. Czyli powinno się sprawdzić jak u reszty ale jednak było inaczej. Generalnie działaj i opisuj bom ciekaw co z tego wszystkiego wyjdzie. Powodzenia.;) Czekam na dalszą relację z prac. :)

Z cyrkulacją wody jest zabawa, ale temat znam z autopsji i tego się nie obawiam. 

Co do realizacji prac, to generalnie wszystko skończone i czekam na baniak. Teraz tylko drobna korekta w zamówieniu i zsunięcie otworów w dnie, bo jeśli ktoś ma, testował i jest to sprawniejsze, to dlaczego nie powielać? ;) 

Dzięki za rady

Opublikowano

Powielaj ile wlezie.;) Lepiej zrobić raz a porządnie bo później to będzie niemożliwe albo bardzo trudne.