cyganeczka Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor #81 Opublikowano 21 Listopada 2017 Można powiedzieć że podobnie zrobiłemWysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka A ilość ? Mdoka musi być grupka a Yellow? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Paweł83 Opublikowano 21 Listopada 2017 #82 Opublikowano 21 Listopada 2017 A ilość ? Mdoka musi być grupka a Yellow? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZobaczysz jaki układ Ci wyjdzie. Kup 10 szt.Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
cyganeczka Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor #83 Opublikowano 21 Listopada 2017 Po 10 tego i tego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Paweł83 Opublikowano 21 Listopada 2017 #84 Opublikowano 21 Listopada 2017 Po 10 tego i tego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki uklad yellow planujesz? Jak 1+3 to możesz spróbować kupić 7-8. Ale nawet przy kupnie 10 nie masz gwarancji że wyjdzie Ci taki układ. Trzeba się też liczyć z tym że jakaś część ryb się nie przeżyje aklimatyzacji.Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
cyganeczka Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor #85 Opublikowano 21 Listopada 2017 A jaki uklad yellow planujesz? Jak 1+3 to możesz spróbować kupić 7-8. Ale nawet przy kupnie 10 nie masz gwarancji że wyjdzie Ci taki układ. Trzeba się też liczyć z tym że jakaś część ryb się nie przeżyje aklimatyzacji.Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka Właśnie nie wiem jaki układ. Ile samców tego i tego ? Nie umiem dobrać ilości bo się na tym nie znam. Jak ktoś napisze ze tak i tak ma być to tak będzie tylko ciagle trzeba brać pod uwagę kolejny gatunek red Fin. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Paweł83 Opublikowano 21 Listopada 2017 #86 Opublikowano 21 Listopada 2017 Właśnie nie wiem jaki układ. Ile samców tego i tego ? Nie umiem dobrać ilości bo się na tym nie znam. Jak ktoś napisze ze tak i tak ma być to tak będzie tylko ciagle trzeba brać pod uwagę kolejny gatunek red Fin. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKup po 10 i zobaczysz co się będzie działo. Nie ma idalnej recepty na obsadę. U jednego sprawdzi się jedna u innego druga. Nie dumaj już. Kup rybyWysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
cyganeczka Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor #87 Opublikowano 21 Listopada 2017 Kup po 10 i zobaczysz co się będzie działo. Nie ma idalnej recepty na obsadę. U jednego sprawdzi się jedna u innego druga. Nie dumaj już. Kup rybyWysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka Hehe to zamawiamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotriola Opublikowano 21 Listopada 2017 #88 Opublikowano 21 Listopada 2017 Samiec powinien być jeden, a samic kilka. Możesz zakupić ryby u których od małego widać płeć.
cyganeczka Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor #89 Opublikowano 21 Listopada 2017 Samiec powinien być jeden, a samic kilka. Możesz zakupić ryby u których od małego widać płeć. 1 samiec u Mdoka? I 1 u yellow? Myślałam ze stado to stado Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bezprym Opublikowano 21 Listopada 2017 #90 Opublikowano 21 Listopada 2017 Pisząc o dodaniu red fin masz na myśli tropheopsa? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi