Grzałka do 595l
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez bobasxx · Opublikowano
Bardzo nurtuje mnie jeszcze temat podmiany wody. Nie mam możliwości doprowadzenia wody ani odpływu pod akwarium i zrobienia stałej podmiany, więc będę robił je tradycyjnie czyli wężami do łazienki. Spuścić 300 litrów można w miarę szybko bo pompką. Ale woda przez ustrojstwo leci jakieś 3 l/min czyli za każdym razem trzeba by wyłączać pompę w sumpie na 100 minut. Trochę słabo to widzę. Chyba że żaden problem problem? -
Przez pablojogi · Opublikowano
Dzięki za zaufanie@ziemniak ale to nie dla mnie, czasu jak na lekarstwo także dziękuję ale odmawiam. Pozdrawiam Wysłane z mojego Pixel 8 Pro przy użyciu Tapatalka -
Przez ziemniak · Opublikowano
Żeby życie... @bojack @CoolPhone @Kubeq @pablojogi @spiochu a przy okazji pozdrawiam najlepszy zarząd na świecie. Dobrze, że wybory co dwa lata to muszą się starać 🍻 -
Mój kandydat: @Bojar Wysłane z mojego Pixel 8 Pro przy użyciu Tapatalka -
Moi kandydaci bez zmian, sprawdzeni w boju, rzetelni I pomysłowi: @yaro @marcin73m @BombeL @Bojar @Marek_z_81 Wysłane z mojego Pixel 8 Pro przy użyciu Tapatalka -
Przez Bartek_De · Opublikowano
@aurban6 a ty czytałeś regulamin? Wiem... po co?🤣 Zgłaszamy 1 - 5 kandydatów. Z kogoś musisz zrezygnować🤷♂️ Napisz mi na WhatsApp to Ci to ładnie wyedytuję jak sobie z tym nie radzisz😂 Moi kandydaci: @yaro @marcin73m @marek_z_81 @BombeL @Bojar
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi