Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, pitik1247 napisał:
23 godziny temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

Mam mizliwosc zrobienia foto ale jakoś nie pomyslałem dzis dodam. A jak te zielenice pozbierac ? Jak zaczne je wezem wciagac to automatycznie bedzie mini pdmianka ?

no no zdziwiłem się co mi podłożone zostało pod temat Henryku ,ależ można darować każdemu się zdarzają pomyłki :) 

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano

tłumaczę na polski

w poscie nr8 zapewne chciałeś cytować coś Tomka z Siedlec ale treść jego wypowiedzi skasowałeś ale zapewne nie potrafiłeś potem tego okna skasować więc swoją wypowiedz wsadziłeś  w te okno jako wypowiedz  Tomka. - tak było?:D

Róznia między zielenicą a sinicą jest zasadnicza.

Zielenice to glony bardzo u nas oczekiwane

Sinice to cyjanobakterie  absolutnie nie oczekiwane a nawet niektóre bywają trujące  a i potrafią tak się rozszaleć że zabiorą cały tlen z wody i ryby zdychają z powodu przyduchy.

Na piasku masz na bank sinice i to trzeba usuwać

Natomiast cały czas jedno stare zdjęcie nie odpowiada czy to zielone prawdopodobnie zielenice to siedzi na szybach czy hula w wodzie bo zdjęcie jest nie ruchome a przez to także ryb nie widać jakie i ile.

Opublikowano

Ok rozumiem już . Wiec dodaje nowe zdj z iloscia pokarmu i wygladem akwa a pokarm.jak się nazywa to.nie wiem bo dosałem go od goscia ktorego kupilem ryby mowil ze bardzo dobry i na to wyglada bo rybki szybko rosna ale tez nie wszystkie tak.szybko 

IMG_20171109_192801.jpg

IMG_20171109_181950.jpg

IMG_20171109_182047.jpg

IMG_20171109_182341.jpg

Aha i no3 podskoczylo do 10