przemo-h Opublikowano 26 Października 2017 #1 Opublikowano 26 Października 2017 Witam! Przymierzam się do tej tytułowej rośliny jako urozmaicenie do mojego Epipremnum aureum i mam pytanie: Czy korzenie mogą sobie swobodnie zwisać w wodzie? Mam zamiar posadzić ją za modułem, więc będzie dość sztywno osadzona, ale nie wiem, jak zareagują na te korzenie mbuniaki.
mlody.czub Opublikowano 29 Października 2017 #2 Opublikowano 29 Października 2017 W dniu 26-10-2017 o 18:02, przemo-h napisał: jak zareagują na te korzenie mbuniaki. Albo im to bedzie obojetne albo beda bardzo zadowolone tak jak z mojej vallisnerii
przemo-h Opublikowano 29 Października 2017 Autor #3 Opublikowano 29 Października 2017 33 minuty temu, mlody.czub napisał: Albo im to bedzie obojetne albo beda bardzo zadowolone tak jak z mojej vallisnerii Korzenie Epipremnum mi trochę skubią, ale roślinie to nie przeszkadza. Pnie się w góre szybko i zdrowo wygląda. Korzenie mimo, że są skubane rozrastają się w tym samym tempie co roślina. Nie wiem jednak, jak zareaguje na to Dracena. Wygląda na to, że po prostu trzeba spróbować. Bandyctwo i szarańcza?
Rekomendowane odpowiedzi