Ptoszek Opublikowano 23 Października 2017 Autor #11 Opublikowano 23 Października 2017 Jak to ma być ustawione żeby można było predkość zmieniać? Nie odpali skurkobaniec w ogóle wrrr
Pleziorro Opublikowano 23 Października 2017 #12 Opublikowano 23 Października 2017 U mnie wymoczenie w occie nie pomogło i znów nie startuje, muszę kupić albo stojan albo inny falownik. Ustawione masz dobrze, na jednolitą pracę.
Ptoszek Opublikowano 23 Października 2017 Autor #13 Opublikowano 23 Października 2017 Możliwe ze sterownik się uwalił, działa tylko W1 pulsacyjnie, reszta w tym samym ciągłym tempie Teraz, Pleziorro napisał: U mnie wymoczenie w occie nie pomogło i znów nie startuje, muszę kupić albo stojan albo inny falownik. Ustawione masz dobrze, na jednolitą pracę. To w takim razie u mnie to samo, zamawiam kuriera i wysyłam na gwarancje. Zobaczymy co mi odpiszą
Ptoszek Opublikowano 23 Października 2017 Autor #14 Opublikowano 23 Października 2017 Chyba bedzie du.a blada z gwarancji, firma u której kupowałem chyba już nie istnieje. Dzwonię na podany nr i "abonent wybarnego nr nie przyjmuje połączeń przychodzących"
Ptoszek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor #15 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udało się wysłać falownik na gwarancje. Po 3 dniach przyszła paczka zwrotna. Wymienili mi Korpus.
Rekomendowane odpowiedzi