Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aranż bardzo ładny, ale jak dla mnie, to za mało kamieni. Cały efekt robi tło i moduły, ale jak się je wytnie, to z przodu , na piachu, kamieni jak na lekarstwo.

• Dziękuję 1
Opublikowano
1 minutę temu, pozner napisał:

Moim zdaniem ocenianie światła bez wody nie ma sensu. Inna sprawa to to, że zdjęcie też trochę przekłamuje. Zalej wodą i wtedy zrób fotkę.

Dokładnie tak jest. Tą lampę mam od dwóch lat i zawsze była tak ustawiona, jak na pierwszym zdjęciu. Ryby wyglądały, jak powinny wraz z dekoeacją. Teraz wody zabrakło, doszła świerza dekoracja i trochę przekłamało. 

Opublikowano (edytowane)

Dołączam się do się do pochwał ;) Aranżacja super! Gratulacje.
A propos tego że lampa krótka. To że boki zbiornika są mroczne to ma swój urok a poza tym jeśli cyrkulatory nie będą zasłonięte to może właśnie dobrze ich światłem zbytnio nie eksponować.
Obserwuje temat i czekam na dalszy rozwój wydarzeń ;)

Edytowane przez troad
  • Dziękuję 1
Opublikowano
3 minuty temu, pozner napisał:

Aranż bardzo ładny, ale jak dla mnie, to za mało kamieni. Cały efekt robi tło i moduły, ale jak się je wytnie, to z przodu , na piachu, kamieni jak na lekarstwo.

Też mam takie wrażenie. Jeszcze trochę kombinuję przed zalaniem. Jutro dołączę ostateczną fotkę. 

Opublikowano (edytowane)

przemo-h świetna aranżacja i super baniaczek,pogratulować :)Ciekawość mi nakazuje spytać Cię z jakich materiałów zrobiłeś tło i jak długa jest ta lampa?Pod akwarium  150-180cm była by dobra?Miałem kupić akwarium  z pokrywą ale patrząc na Twój baniak zmieniłem zdanie!

Edytowane przez milanista
  • Dziękuję 1