Bezprym Opublikowano 15 Listopada 2017 #31 Opublikowano 15 Listopada 2017 Hej, Moje doświadczenie z prostarem OSI jest negatywne. Na początku przygody z Malawi prawie wykończyłem wszystkie Maingano i Saulosi. Kupiłem go nawet przez forum w zakupie grupowym. Problem się skończył, jak go oddałem koledze. Zacznij podawać pokarm tylko roślinny. Rybom nic się nie stanie, jak przez miesiąc nie dostaną mięcha. Obstawiam, że w żywieniu leży problem. Za dużo mięsa. Swoim rybom podaję prostar dwa razt w tygodniu i wszystko jest ok. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
maqus Opublikowano 16 Listopada 2017 #32 Opublikowano 16 Listopada 2017 Tylko, że masz gatunki dobrze tolerujące pokarmy mięsne...
Dziubek Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor #33 Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Oj nie jest dobrze... Nie przyjmuje pokarmu, pokłada się na bok i tak siedzi w kącie... Edytowane 16 Listopada 2017 przez Dziubek
Dziubek Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #34 Opublikowano 18 Listopada 2017 Przestałem dawać mięso, wszystkie funkcjonują normalnie oprócz tej jednej, jakby jej było ciężko oddychać... Mogę coś jej jakos pomóc?
Rekomendowane odpowiedzi