Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że Cichlid uzbierało się dopiero 1400 z potrzebnych 5 kg, myślę, że nie ma sensu robić na niego zakupu. Zgadzacie się?

Poszło pytanie na PW o ceny. Wiaderko 1,2l to koszt około złotówki plus koszty przesyłki czyli w rozbiciu na wszystkich pewnie dodatkowe kilkanaście - kilkadziesiąt groszy. Do wiaderka wejdzie 200gr pokarmu.

Przesyłka pocztą (paczka) to koszt 13 zł do jednego kilograma. Z wymiarów powinny wejść 3 pojemniki.

Wysłane z telefonu

Opublikowano
Godzinę temu, spiochu napisał:

Biorąc pod uwagę, że Cichlid uzbierało się dopiero 1400

Każdy weźmie dwa razy tyle co chciał i damy radę ;)

Opublikowano (edytowane)

witam

chciałbym zamówić 2 kubełki po 200g ( 400g) spiruliny.

po raz pierwszy zamawiam grupowo, co dalej?? 

Mną kiedy przewidziana dostawa?

Czekam na info

dziekuje 

Edytowane przez Scottie
Opublikowano

[mention=4706]wilu25[/mention], [mention=5678]mkslonik[/mention]- zamówienia skorygowane. Jeżeli ktoś jeszcze chce zmienić ilości po wypadnięciu płatków Cichlid to zapraszam.

[mention=7194]Scottie[/mention]- nie musisz zamawiać "kubełków", może być i 100 czy 300 gr. Na razie czekamy aż się uzbiera odpowiednia liczba chętnych czyli uzbieramy zamówienia na 3800 spiruliny i prostar. Potem podam ile każdy musi wpłacić oraz konto do wpłat. A na końcu zamówię jedzenie, rozważę i wyślę do Was. 

Zostało ostatnie 100 gr spiruliny! Oraz 550 gr Prostar. Proszę nie zamawiać więcej.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, spiochu napisał:

Zostało ostatnie 100 gr spiruliny!

Zaklepane :D moje jak można :) czyli było 200 spiruliny plus te resztki to 300 

Było 100 prostar, a niech będzie też 300...

Edytowane przez Dziubek
Opublikowano

Dobra, to teraz już chyba nie muszę się martwić i do Augustowa chyba już będziesz miał towar u siebie ? także jeśli można to ja preferuję odbiór osobisty :) Będę też brał od Karola Northfina :) więc wrócę do domu obładowany karmą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.