Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie:

Veggie 200g 2mm

Veggie 100g 1mm

Cichlid 200g 2mm

Cichlid 100g 1mm

Edytowane przez Quba
Opublikowano
Dnia 13.08.2017 o 23:05, Vitek napisał:

NorthFin Veggie 1 mm 100 g

NorthFin Veggie 2 mm 200 g

NorthFin Cichlid 1 mm 100 g

NorthFin Cichlid 2 mm 200 g

Ponieważ rozmawiałem wczoraj z kolegą chciałbym zamówić również dla niego dodatkowy zestaw pokarmów taki sam jaki zamówiłem dla siebie.

proszę o uzupełnienie mojego zamówienia o powyższy wpis,

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Temat zamykam. Jeśli ktoś będzie chętny to trzeba będzie poczekać i zobaczyć czy coś zostanie. Będę w miarę możliwości informował o postępach co i kiedy przyjdzie. Liczę, że pokarm dotrze koniec września początek października. 

• Lubię to 2
  • Mortis zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Panie i Panowie pokarm od ponad tygodnia jest w drodze. Myślę ,że na początku października powinien być u mnie.

Teraz by to poszło zgrabnie i szybko poproszę na priv adresy osób, które zamówiły pokarm. Zanim northfin dotrze powypełniam adresy na kopertach i drukach pocztowych i pozostanie tylko zapakować pokarm.

Jeśli ktoś ma ochotę to można pieniądze już wpłacać na konto i gdy pokarm przyjdzie to od razu wysyłam. Permanentny brak czasu zmusza mnie do wysyłki raz w tygodniu i temu chcę jak najszybciej się przygotować do jak największej ilości wysyłek za jednym razem.

Karol Kaczyński

Białystok

82 1140 2004 0000 3702 7657 7457

Pokarm za 100g 21 zł + przesyłka 9,80zł

Przesyłka będzie w kopercie bąbelkowej więc wejdzie na gabaryt B. Jeśli będzie niższa kwota za przesyłkę zrobię zwrot różnicy.

AAAAA JESZCZE JEDNA WAŻNA SPRAWA PROSZĘ O WPISYWANIU NICKA W TYTULE PRZELEWU!!!

• Lubię to 3
Opublikowano

Panowie dziś wieczorem pozaznaczam kolorem zielonym osoby, które wpłaciły pieniądze. 

Fajnie by było gdyby więcej osób adresy przesłało, pieniędzy nie trzeba odrazu przelewać, można z tym poczekać aż pokarm przyjdzie. 

Opublikowano

Uzupełniłem listę osób zamawiających pokarm i zrobiłem dopisek "OPŁACONO" przy osobach które dokonały przelewu. Doszła też lista osób ,które spóźniły się z zamówieniem więc usiadły na ławkę rezerwowych. W pierwszej kolejności dostaną pokarm, który zostanie, ewentualnie ktoś się wycofa z zakupu lub możecie ze sobą się porozumieć aby odsprzedać pożywienie.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.