Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, przemek wieczorek napisał:

Nad siedmioletnim akwarium bym się dobrze zastanowił. Sugeruję zamówić nowe w obecnej sytuacji. 

Przemku, może być problem np. Jeśli chodzi o łączenia?

Gość twierdzi,że kupił sobie nowe i większe,ale sprzedaje samo szkło bez szafki i pokrywy...Może to się kończy i w rzeczywistości kupuje identyczne tylko nowe????

Wiem,że to nie jest miejsce na takie rozmowy,ale jestem już zdezorietowana.....

Opublikowano
8 minut temu, anna napisał:

Gość twierdzi,że kupił sobie nowe i większe,ale sprzedaje samo szkło bez szafki i pokrywy...Może to się kończy i w rzeczywistości kupuje identyczne tylko nowe????

Nie masz też pewności że to akwarium ma 8lat bo może mieć nawet więcej a jak piszesz że sprzedaje samo szkło to już daje do myślenia...

Opublikowano
3 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Odpuściłbym sobie zakup blisko 8 letniego akwarium. Przelicz, czy to ryzyko jest warte tych kilku zaoszczędzonych stówek.

Tak właśnie zaczynam się zastanawiać... Dopiero dzisiaj się dowiedziałam,że jest takie...hmmm....wiekowe :(

Opublikowano

..widziałem te ogłoszenie na nano...Aniu..nie zauważysz wad (rys) na zdjęciu gdzie szkło jest wypełnione wodą , rybami , aranżem. Jak chcesz mieć pewność to musisz je po prostu zobaczyć osobiście bo może okazać się ,że nie będziesz zadowolona mimo ceny jaką gość proponuje. Nie kupuj w ciemno....Po prostu obejrzyj ale on chyba mieszka w innym rejonie jak Ty.

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejWalb napisał:

..widziałem te ogłoszenie na nano...Aniu..nie zauważysz wad (rys) na zdjęciu gdzie szkło jest wypełnione wodą , rybami , aranżem. Jak chcesz mieć pewność to musisz je po prostu zobaczyć osobiście bo może okazać się ,że nie będziesz zadowolona mimo ceny jaką gość proponuje. Nie kupuj w ciemno....Po prostu obejrzyj ale on chyba mieszka w innym rejonie jak Ty.

Tak Andrzeju, mieszka ok.100 km ode mnie.Teraz tylko mam obawy,czy może być tak,że wizualnie będzie ok ,ale z racji tyluletniego użytkowania może pojawić się problem w miejscach klejenia????

Opublikowano
7 minut temu, przemek wieczorek napisał:

8 letnie akwarium to jak 20letni samochód .

No i wszystko w tym temacie

Bardzo dziękuję za pomoc i rady.