willi230 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 #1 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Witam wszystkich Jestem nowy i mam na imie Wojtek Aktualnie bawie się prawie rok z pyszczakami Byly bledy jak kupno chorych rybek. Na szczescie po przetrzepaniu duzej ilosci postow wszystkie pysie już dawno wyleczone i czuja się dobrze? Moje akwa sa raczej ozdobne, przerybione w granicach rozsadku. Mam ich 10. Od glownych do przejsciowych i pare dla mlodych Marzenie to 1000l. Moze w najblizszych miesiacach się uda ? 350 l salon na pietrze 240l sypialnia 225 l jako rezerwowe w hobby raum Rezerwowe zostalo dzisiaj zarybione. Jakis intelligent wystawil dzisiaj na niemieckiej stronie 6 wielkich pyszczakow w 60l baniaku ( dostal od tesciowej w prezencie ?). Az mnie serce zabolalo i je dzisiaj odebralem. Pare nie wyglada najlepiej ale nie ma się co dziwic. Plus moje malenstwa czyli osobny pokuj do zabawy.....dopiero zaczynam....czasu na porzadki mi brakuje Plany na przyszlosc: Skonczenie " hobby raum " czyli: 1) zrobienie masywnego drewnianego regalu dla malych baniakow 2) wstawienie 1000 l 3) optymalna segregacja pysiow 4) relaksacyjna big sofa na srodku pokoju ?
Mortis Opublikowano 4 Sierpnia 2017 #2 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Witaj na forum. Twoje przemyślenia są fajne, ale odnoszę wrażenie ,że w tym wszystkim panuje chaos. Aranżacje do mnie nie przemawiają, nie wiem jaką masz filtrację w zbiorniku, obsadę ( w jakimś stopniu można się domyślić co pływa) zbiornik rogowy nie jest dla pielęgnic. No nie wiem, sory z krytykę, ale na ten moment Twoja hodowla do mnie nie przemawia. Może ja wejdzie ten 1000 l to może to będzie składnie. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2017 #3 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Podzielam opinię kolegi @Mortis. Napisz może kilka słów o każdym z baniaków tj. filtracja, oświetlenie, obsady. W sypialni chyba to wszystko śmiga na Eheimach ale reszta? Na chwilę obecną ciężko w jakiś pozytywny sposób się do tego wszystkiego ustosunkować. Może zdjęcia z lepszej perspektywy, bez tych niebieskich ledów i innych sof i firanek by rozjaśniły sprawę. Pozdrawiam
raperek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 #5 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 1 minutę temu, pablojogi napisał: raum? co to takiego???? Jak to co RUM w sensie ROOM tak jak to widzę
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Sierpnia 2017 #6 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, pablojogi napisał: raum? co to takiego???? hobbyraum - pomieszczenie w którym można oddać się swojemu hobby. ( z niemieckiego). Koniec OT Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez AndrzejWalb 1
Rekomendowane odpowiedzi