Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzy miesiące temu odebrałem tam 600l (200x55x55) przekonany iż będzie to produkt Mycioka .Okazało się jednak że mój zbiornik jest made in Akwaplast i tu postawię kropkę . Widziały gały co brały ( no nie widziały bo się spieszyły  a zbiornik był ostreczowany i okartonowany). Hmmm.... no karty stałego klienta to ja sobie tam nie wyrobię.

• Dziękuję 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zbiornik 150x50x50  10m front opti white sylikon przezroczysty odebrane 4 dni temu brak  jakichkolwiek zastrzeżeń, zbiorniczek ślicznie wykonany z całego serca mogę polecić akwaplast ... :}

Opublikowano

Właśnie, wrzućcie jakieś zdjęcia. Będzie widać dlaczego ktoś (nie) poleca... Jakieś rozwinięcie negatywnej oceny też by się przydało ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W moim zbiorniku są widoczne prześwity w spoinach . Spasowanie szyb , boczne u góry chowają się do środka , a na dole wychodzą poza krawędź przedniej i tylniej ( w "najlepszym " miejscu 2mm). Dno dzielone wykonane w formie dwu spadu , na środku weszła 2mm podkładka.IMG_20170729_181639.thumb.jpg.6114bb1b304dae423ea8a8315a10f719.jpgIMG_20170729_181605.thumb.jpg.a6db2da59533b800afedbf738c1d0989.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To ja też się podepne do tematu. Zamawiając zbiornik w Akwaplast też myślałem że będzie od Mycioka ale było inaczej. Właściciel Akwaplast sam też kleji i są tego efekty. Narożniki wyszczerbione, pełno pęcherzyków i jakość położenia spoin tragedia. Ja odpakowalem zbiornik na samochodzie i pojechał z powrotem.Proponuję zamawiać bezpośrednio od Mycioka.