WnukBogdana Opublikowano 21 Czerwca 2017 #1 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Mam na imię Dawid, mam 24 lata i właśnie rozpoczynam przygodę z Malawi. Chciałbym pokazać i troszkę opisać mój baniaczek który kupiłem w okazyjnej cenie razem z szafką. Mam nadzieje że, dzięki waszym radą poje pyski będą czuły się wyśmienicie Zbiornik - 120x45x50 Cena z szafką 300zł Filtracja - Biologia Kubełek HW-302 Mechanik Aquael Turbo200 Skimmer - AquaNova, koszt 25zł jak na taką cene daję rade Podłoże - Pisaek kwarcowy 40kg Kamienie - Jakiś łupek, nie znam konkretnej nazwy 50kg Oświetlenie - 2x naświetlacze ledowe 10w jeden Obsada : 6x Pysczaky yellow 6x Pysczaki rdzawe 6x Pyszczaki Maingano Przepraszam za słabą jakość zdjęć Niestety nie podam parametrów wody ponieważ, zostaną zakupione w przyszłym tygodniu testy.ZAPRASZAM DO OPINII I PORAD ! POZDRAWIAM !
egon44 Opublikowano 22 Czerwca 2017 #2 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witaj Dawidzie! Bardzo fajny przyjemny zbiornik w mrocznym klimacie Widać że przyłożyłeś się do postawienia swojego kawałka natury i za to masz duży + odemnie Ps.Jedynie do czego mógłbym się doczepić to zmienił bym parę kamoli(tych płaskich cegłówek ) na takie w kształcie brył ale ogólnie tak jak pisałem jest spoko... 1
kamila_greta Opublikowano 27 Czerwca 2017 #3 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Hello! Miło, że dołączasz do pozytywnie zakręconych Witamy w rybim świecie 1
Rekomendowane odpowiedzi