Skocz do zawartości

nitrat stop - walka z azotanami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, deccorativo napisał:

A ja nie rozumiem jak można tak przemycać dezinformacje i to na skalę każdego - czyli jako powszechną wiedzę.

Tak mógł napisać każdy kto nie zna zasady działania Purolite A520E i jego działania na błony śluzowe ludzi - dla których został stworzony , przebadany i dopuszczony do stosowania, więc ja protestuję i uściślam.

Tak mógł napisać tylko każdy bezmyślny.

To jest forum.  Nic nie przemycam tylko prosiłem o opinie użytkowników purolite, właśnie dlatego żeby nie "posiłkować" się wpisem jednego forumowicza. Jeśli uderzasz we mnie bo napisałem coś co przeczytałem na forum to nie jest na miejscu... Twój wpis nie jest w tym momencie na miejscu kolego.

Opublikowano

@krakluk możesz przytoczyć wpis o którym piszesz lub podać link do niego ? Dokładnie śledziłam wszystkie informacje na temat purolite i nie przypominam sobie takiej informacji. stosuję u siebie od jakiegoś czasu i nie widzę nic niepokojącego.

Opublikowano
1 minutę temu, suricade napisał:

@krakluk możesz przytoczyć wpis o którym piszesz lub podać link do niego ? Dokładnie śledziłam wszystkie informacje na temat purolite i nie przypominam sobie takiej informacji. stosuję u siebie od jakiegoś czasu i nie widzę nic niepokojącego.

Ok. W takim razie po tylu przychylnych wypowiedziach ja też spokojnie zacznę go używać. Bardzo dużo czytałem u purolite na różnych forach i nie jestem w stanie a nawet już nie chcę szukać tego wpisu( bo po co :))

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, krakluk napisał:

Ok. W takim razie po tylu przychylnych wypowiedziach ja też spokojnie zacznę go używać. Bardzo dużo czytałem u purolite na różnych forach i nie jestem w stanie a nawet już nie chcę szukać tego wpisu( bo po co :))

.....ja tylko potwierdzę co koleżanka wyżej napisała: tutaj nie znajdziesz takiego wpisu . Dlatego nie warto już sobie tym głowy zaprzątać..Wszystko masz tutaj  na forum opisane ( link masz w poście nr 2) jeżeli chodzi o nasze doświadczenie z tą żywicą. Życzę miłej lektury a jest co czytać:)

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano
Teraz, krakluk napisał:

Ok. Gdybym wiedział, że mój wpis wywoła takie poruszenie pewnie bym " się w język ugryzł". Dzięki za wszelkie odpowiedzi

Spokojnie:) Po to jest forum aby każdy mógł przedstawić swoje zdanie . Lepiej  się upewnić jak popełnić błąd i wtedy  pytać.

Opublikowano
6 minut temu, krakluk napisał:

Ok. Gdybym wiedział, że mój wpis wywoła takie poruszenie pewnie bym " się w język ugryzł". Dzięki za wszelkie odpowiedzi

Tu nie chodzi o poruszenia ale o zebranie prawdziwych informacji. Gdyby gdzieś był rzetelnie opisany problem z zastosowaniem purolite to warto byłoby przeanalizować temat i znaleźć przyczynę problemu.