dartholo60 Opublikowano 23 Maja 2017 #1 Opublikowano 23 Maja 2017 Witam , potrzebuje obiektywnego zdania w sprawie wyglądu mojego akwa , gdyż żona niestety ale nie bywa wcale taka obiektywna także która opcja Waszym zdaniem jest najlepsza , i czy w ogóle ładna , 1 , 2 czy też 3 . Planuje również wyrzucić całkowicie tło strukturalne tak jak na 2 zdj. I kamloty zamienić na białe kwarcowe bądź też czarne . Co o tym sądzicie?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Maja 2017 #2 Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) ...mi najbardziej podoba się opcja 1. 8 godzin temu, dartholo60 napisał: I kamloty zamienić na białe kwarcowe bądź też czarne ...białe po jakimś czasie przestana być białe i jeżeli chodzi Tobie o ich biel to będziesz zawiedziony z biegiem czasu. ..a te tło z opcji 1 daje naprawdę bardzo dużo uroku. Edytowane 24 Maja 2017 przez AndrzejWalb
klekot666 Opublikowano 23 Maja 2017 #3 Opublikowano 23 Maja 2017 Duże kamienie z foto 3, ustawiłbym w pionie i "obudował" mniejszymi
skoku86 Opublikowano 23 Maja 2017 #4 Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Dla mnie tylko i wyłącznie opcja nr 1. A z tymi kamieniami to tak jak pisałem Andrzej okrzemki wymalują je po swojemu i już nie będą białe Edytowane 23 Maja 2017 przez skoku86
egon44 Opublikowano 23 Maja 2017 #5 Opublikowano 23 Maja 2017 Również przychylam się do wypowiedzi kolegów czyli nr.1
Vitek Opublikowano 23 Maja 2017 #6 Opublikowano 23 Maja 2017 jak dla mnie jedynka najlepsza. nie pozbywałbym się tła, raczej poszukałbym ewentualnie skałek podobnych to tych z tła. jak cię tło trochę razi przerzuć nieco oświetlenie do przodu żeby aż tak nie oświetlać tła
dartholo60 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor #7 Opublikowano 24 Maja 2017 Wielkie dzięki Panowie! Na prawdę potrzebowałem zdania kogoś obiektywnego bo już sam nie wiedziałem czy idę w dobra stronę. Planuje jeszcze dorzucić kilka kamulców na prawa stronę akwa , ale to z czasem, powiem wam że pyski grzebiące między skałkami to jeden z najbardziej uspokajajacych widoków
Rekomendowane odpowiedzi