Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyśl już o uszczelce pomiędzy pokrywą. A najlepiej dwoma - o kształcie d przyklejonej do akwarium i o kształcie E przyklejonej do pokrywy bo może ciekniąć.

Fajne rozwiązanie z termometrem :-) 

• Dziękuję 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin73m napisał:

Uszczelka już kupiona :) Miałem profil D i ciekło, teraz próbuję z E.. jak będzie przepuszczać, to zasilikonuję ;) ale może D + E to dobry pomysł... 

Ja mam profil d ale taką grubszą uszczelkę- 12mm a nie 9 szerokości, i jest dobrze- tam gdzie jej starczyło nic nie cieknie, a mimo że zamówiłem z zapasem to i tak dostałem za mało i jest szpara w rogu, tam gdzie akurat ryby karmię :P

Pomysł z 2 uszczelkami fajny i podobno skuteczny- teraz bym tak zrobił- taniej by mnie to wyszło :P

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

naklejka klubu-malawi na pokrywie i hologram optiwhite na szybie muszą być :P inaczej znajomi nie będą wiedzieli, że markowe :P

Edytowane przez bakus_44
Opublikowano
Godzinę temu, marcin73m napisał:

To hologram wykonawcy zbiornika, a nie rodzaju szkła :) zamawiający we floacie byliby poszkodowani .. :P

A, sorry. Tym bardziej powinieneś zostawić :P

Opublikowano

Powiem to raz jeszcze; piękna,perfekcyjna robota od A do Z. Klubową naklejkę jak najbardziej nakleić. Ja gdybym miała ,to bym nakleiła.......:(

• Dziękuję 1