Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam byłem ostatnio w akwarystycznym sklepie w Gdyni i widziałem tam super filterki zewnętrzne firma niemiecka OASE  Biomaster.Na mnie zrobił naprawdę duże wrażenie super wykonanie i fajne rozwiązanie z prefiltrem nie trzeba otwierać kubła żeby go wyczyścić i jakie wykonanie plastik masywny sprzedawca mi mówił że to firma na tym samym poziomie a nawet wyżej nisz eheim i cena trochę większa od nich .Mam pytanie czy ktoś z was miał z nimi styczność warte są tych pieniędzy dam link zobaczcie jakie fajne 

Opublikowano

Na pewnej Fb grupie akwarystycznej jeden kolega posiada ten filtr i bardzo go zachwala...Więcej nie jestem w stanie powiedzieć na ten temat...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam jestem już w posiadaniu tego filterka trzy miesiące u mnie śmiga jest naprawdę super bardzo wydajny bez szelesty a natym mi zależało bo baniak w sypialni raz na tydzień wyjmuje przy podmianach prefirtr czyszczę polecam naprawdę jak ktoś ma pytania to proszę pisać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
59 minut temu, szanctom napisał:

Sorry że odgrzewam temat, ale waham się między Biomaster 250 a 350 do 180 litrów. Który wybrać...?

Osobiście brałbym 250 jeśli filtr miałby służyć jako biolog.

• Lubię to 1