Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Mortis napisał:

Zamiast Hary możesz dać M. Chailosi. Rozmiary podobne do Hary, ale o tej rybie nic nie powiem bo nie za bardzo nią się interesowałem.

Właśnie tak chyba bym wolał.

Może znajdzie się ktoś kto ma więcej do powiedzenia na temat tego gatunku.

Opublikowano
11 minut temu, Kubeq napisał:

Właśnie tak chyba bym wolał.

Może znajdzie się ktoś kto ma więcej do powiedzenia na temat tego gatunku.

Jeszcze jedną rzecz Ci podpowiem. Redukując obsadę zostaje Ci samiec lub dwa, większą ilość jest samic, więc dobierając obsadę pod względem urody samic. Moje zdanie jest takie, że Hara ma samice o niebo ładniejsze niż Chailosi, spójrz jeszcze na samice dobieranej reszty obsady by nie było za szaro. 

Opublikowano

Patrząc pod względem samic żeby nie bylo za szaro to pasowałoby mi takie zestawienie:

Maison Reef 1+4

Chipokae 1/2+4/5

Msobo 1/2+4/5

Acei 2+6

Opublikowano
Godzinę temu, Kubeq napisał:

Patrząc pod względem samic żeby nie bylo za szaro to pasowałoby mi takie zestawienie:

Maison Reef 1+4

Chipokae 1/2+4/5

Msobo 1/2+4/5

Acei 2+6

Obsadę już masz :D

Opublikowano
17 minut temu, spiochu napisał:

Napisz i zamów już teraz.

Możesz zamówić już teraz, ale w maju może tego nie być. Nikt nie będzie trzymał ryb dla Ciebie do tego czasu. Chyba że Malawian przytrzyma je u siebie, ale wątpię, żeby zrobił to charytatywnie. Może się mylę, ale takie mogą być realia.

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę. Najwyżej będę próbował w innych hodowlach, tylko do Malawiana mam blisko , z innych źródeł bede prawdopodobnie musiał brać wysyłką. Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Wysyłka to też jest wyjście, do mnie ryby jechały ze Śląska na Kujawy i dojechały całe i zdrowe, więc to nie dramat.

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka