sambor Opublikowano 22 Lutego 2017 #1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam, chciałem zapytać: Czy do tła wewnętrznego z pcv można zamocować na przyssawki np. grzałkę? Czy będzie się odklejać? Pozdrawiam
jaras Opublikowano 22 Lutego 2017 #2 Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie można. Tylko magnesy. A grzałkę to się np. na dnie kładzie. Ewentualnie możesz przykleić przyssawkę klejem typu kropelka- ja tak mam falownik zamontowany. Tylko, że już nie odkleisz
kwiq Opublikowano 23 Lutego 2017 #4 Opublikowano 23 Lutego 2017 Czemu nie można ? U mnie siedzi grzałka na przyssawkach przyklejonych do boku kaseciaka. Siedzi już ponad 2 miesiące i nic się z tym nie dzieje.
sambor Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor #5 Opublikowano 23 Lutego 2017 No dobra, przypuśćmy że grzałka jednak się odklei, to czy może leżeć na dnie być może zasypana przez pyszczaki piaskiem? Pytam o to bo chciałem ukryć grzałkę za kamieniami, ułożoną tuz nad dnem w poziomie, przyssaną do tła.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Lutego 2017 #6 Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) 9 minut temu, sambor napisał: No dobra, przypuśćmy że grzałka jednak się odklei, to czy może leżeć na dnie być może zasypana przez pyszczaki piaskiem? ....może. Moja tak leży kilka lat . Czasami nawet się włącza:) Jest zsypana częściowo piaskiem przez pysie i czasami ją odkopuję. Skoro położysz ją na piasku to nie upieraj się na przyssawki...Z biegiem czasu i tak przyssawki stwardnieją i odskoczą od PCV. Edytowane 23 Lutego 2017 przez AndrzejWalb
sambor Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor #7 Opublikowano 23 Lutego 2017 10 minut temu, AndrzejWalb napisał: ....może. Moja tak leży kilka lat . To i moja będzie sobie leżała.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Lutego 2017 #8 Opublikowano 23 Lutego 2017 ..i da radę spokojnie bez przyssawek:)
Rekomendowane odpowiedzi