Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać: Czy do tła wewnętrznego z pcv można zamocować na przyssawki np. grzałkę? Czy będzie się odklejać?

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie można. Tylko magnesy. A grzałkę to się np. na dnie kładzie. Ewentualnie możesz przykleić przyssawkę klejem typu kropelka- ja tak mam falownik zamontowany. Tylko, że już nie odkleisz

Opublikowano

Czemu nie można ? U mnie siedzi grzałka na przyssawkach przyklejonych do boku kaseciaka. Siedzi już ponad 2 miesiące i nic się z tym nie dzieje.

Opublikowano

No dobra, przypuśćmy że grzałka jednak się odklei, to czy może leżeć na dnie być może zasypana przez pyszczaki piaskiem?

Pytam o to bo chciałem ukryć grzałkę za kamieniami, ułożoną tuz nad dnem w poziomie, przyssaną do tła.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, sambor napisał:

No dobra, przypuśćmy że grzałka jednak się odklei, to czy może leżeć na dnie być może zasypana przez pyszczaki piaskiem?

....może. Moja tak leży kilka lat . Czasami nawet się włącza:) Jest zsypana częściowo piaskiem przez pysie i czasami ją odkopuję. Skoro położysz  ją na piasku to nie upieraj się na przyssawki...Z biegiem czasu  i tak przyssawki stwardnieją i odskoczą od PCV.

Edytowane przez AndrzejWalb