AlexSenda Opublikowano 21 Lutego 2017 #1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Witajcie. Kupiłem w obi taką plastikową siateczke aby ryby nie wpływały w filtr. Niestety jest ona zielona. Czy mogę ją pomalować sprayem na czarno ? Nic nie powinno się stać w wodzie? Pozdrawiam
jaras Opublikowano 21 Lutego 2017 #2 Opublikowano 21 Lutego 2017 Tak. Ale tylko i wyłącznie akrylowym.
AlexSenda Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor #3 Opublikowano 22 Lutego 2017 oki. mam zwykły czarny motoryzacyjny. jak pokryje to bezbarwnym akrylowym nic się nie powinno dziać po jakimś czasie ? Pozdrawiam
egon44 Opublikowano 22 Lutego 2017 #4 Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) 15 godzin temu, AlexSenda napisał: Kupiłem w obi taką plastikową siateczke aby ryby nie wpływały w filtr. Z ciekawości zapytam jaki posiadasz filtr że rybki w niego wpływają? Edytowane 22 Lutego 2017 przez egon44
Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Lutego 2017 #5 Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) 2 godziny temu, AlexSenda napisał: jak pokryje to bezbarwnym akrylowym nic się nie powinno dziać po jakimś czasie ..nie ryzykuj tym zwykłym motoryzacyjnym mimo ,że pokryjesz bezbarwnym akrylem. Siatkę będziesz wkładać ,wyjmować i szybko ta warstwa ochronna może się wykruszyć. Ktoś niedawno opisywał problemy po pomalowaniu jakimś sprayem innym jak akrylowy. Jeżeli ta siateczka ma iść na zasys ( bo nie napisałeś dokładnie) to lepiej załóż czarną gąbkę i będziesz miał prefitr. Edytowane 22 Lutego 2017 przez AndrzejWalb
Rekomendowane odpowiedzi