Mariusz30 Opublikowano 8 Lutego 2017 #1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam wszystkich na forum. Jestem tutaj nowy będę rozpoczynał przygodę z Malawi Jestem w trakcie zamawiania sprzętu z firmy Aqael. Proszę o podpowiedz czy to dobry sprzęt i wystarczający. I co powinienem jeszcze dokupić -akwarium z szafką Glossy 150 (400l) -filtr Unimax 700 -grzałka Glod 2x200w -napowietrzacz oxypro 150 -sterylizator uv as 11w -piasek kwarcowy 0,1-03 mm -dodatkowe oświetlenie actinic (36/54w) -odmulacze, czyściki,siatki,preparat acti clean, preparat acti bactol, Pozdrawiam Mariusz
Mariusz30 Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor #3 Opublikowano 8 Lutego 2017 Czytałem ale nie znalazłem nic konkretnego o tej firmie i sprzęcie który mają w ofercie. Bardziej chodzi mi o techniczną opinię, może powinienem kupić coś innego?
Post_Mortem Opublikowano 8 Lutego 2017 #4 Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Aquael to polska firma, której produkty charakteryzują się dobrą jakością i bardzo dobrym serwisem, więc możesz śmiało zakupić zestaw, o którym piszesz, za wyjątkiem kilku przedmiotów, tj. jednej z grzałek, napowietrzacza oraz lampy uv. Oświetlenie aktyniczne do Malawi - odpuść sobie, podobnie jak piasek o takiej małej gradacji. Widzę, że jesteś nowym użytkownikiem forum, więc - podobnie jak Kolega powyżej - życzę miłej lektury, bo wszystko zostało opisane w odpowiednich działach. Edytowane 8 Lutego 2017 przez Post_Mortem błędy stylistyczne
Mariusz30 Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor #5 Opublikowano 8 Lutego 2017 Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi