Skocz do zawartości

Lutowe Spotkanie Klubu Malawi (Mazowieckie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako prowokator spotkania nie wiem jak to napisać ale... może nie nie być. Robię mały remont, jestem w plecy z czasem (ach to schnięcie gipsu) a jutro muszę wszystko skończyć na tip top. Obawiam się, że mogę nie przyjechać :(

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Tak blisko, a tak daleko byłeś :P Żałuj, dyskusja momentami była zażarta. Czuję pewien niedosyt. Nie wszystko zostało wyjaśnione, szczególnie ja vs Henryk, ale było bardzo miło i czas przeleciał niepostrzeżenie. Dziękuję za fajne spotkanie i mam nadzieję na szybką powtórkę. Nadal czuję niedosyt :) Nic nie zastąpi rozmów face to face. Na Augustów jesteśmy wszyscy otwarci.

Opublikowano

Ja również dziękuję za spotkanie, jak zwykle było super, szkoda że w okrojonym gronie. 
Dzięki Heniu za podwózkę, niby nie daleko mam ale zawsze to przyjemniej niż meteorem zwłaszcza, że troszkę już byłem uszkodzony.

Wrzucam także pamiątkę, jakość nie gra roli, bo liczy się klimacik a nie jakość:)

IMAG0887.thumb.jpg.dbd38315ce7a41a3bc60f1f3e78b97f3.jpg

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.