Skocz do zawartości

Lutowe Spotkanie Klubu Malawi (Mazowieckie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem !

Czas, leci, ryby pływają, a nam zasycha w gardłach, dlatego też w pełnej konspiracji, ustaliliśmy z kolegami o najlepszej frekwencji spotkaniowej, kolejne Mazowieckie spotkanie klubu. Szczególne, bo pierwsze w roku 2017. Spotkanie nie jest zamknięte i zapraszamy także osoby bez statusu Klubowicza. Na spotkaniach poruszamy sprawy nie tylko z dziedziny akwarystyki, jak ktoś rzuci temat lepienia pierogów, to możemy i o tym podyskutować, jedno jest pewne, nie politykujemy :). Gorąco zapraszam w imieniu kolegów.

A teraz kilka faktów:

Data 24.02.2017

Miejsce (najprawdopodobniej) Bar Janusz na Stokłosach

Czas 18-~24

I tradycyjnie tworzymy listę chętnych aktualizowaną w pierwszym poście, jak na razie tradycyjnie stara barowa kadra ;) kto da więcej ?

@pozner
@tom77
@deccorativo
@spiochu

@Pleziorro

11137136_869556036449497_3027847851295725113_n.thumb.jpg.1f19191d588553809554dcb141c0eee1.jpg

• Dziękuję 1
Opublikowano

Pod pistoletem nikt nie trzyma, głowa mniej zaboli na drugi dzień jak się rozejdziemy koło 22:30 :) 

Coś Henryk Krzysiowi wspominał w postach o wspólnej dyskusji.... Będziesz Heniu ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś coś więcej? Jak się boicie jechać na Ursynów to zaproponuje coś w centrum ;)

Mam wniosek formalny - trzeba Henia i Krzysia posadzić na przeciwległych końcach stołu bo się coś znów zaczęli delikatnie ścierać między sobą ;)

Wysłane z telefonu

Opublikowano
9 godzin temu, spiochu napisał:

Mam wniosek formalny - trzeba Henia i Krzysia posadzić na przeciwległych końcach stołu bo się coś znów zaczęli delikatnie ścierać między sobą ;)

Myślisz, że długość stołu będzie przeszkodą? :P

Opublikowano

Spokojnie, piwko łagodzi obyczaje ;) więc raczej nikt dębową ławą nie ciśnie w adwesarza. 

Na dzień dzisiejszy mam dla Was info, że mamy jutro stolik na 6 osób od godziny 18, wczoraj odwiedziłem Janusza i zamówiłem, strasznie miło, bo już nas rozpoznają, pierwsze pytanie Joanny (żona Yrego) było - na Ciebie rezerwacja czy na Malawi ?.

Także jeśli jeszcze ktoś ma ochotę dołączyć to nie ma problemu, bo jak się ściśniemy to i 8 osób wejdzie do naszej ławy.

Także do jutra :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.