carpov Opublikowano 29 Stycznia 2017 #1 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam Post kieruję głównie to właścicieli zbiorników klejonych silikonem bezbarwnym …..ale nie tylko. Chciałbym ustalić kto z posiadaczy akwariów klejonych transparentnie zetknął się z takim „zjawiskiem”. Kto ma / miał z tym do czynienia? Czy jest to błąd w sztuce podlegający gwarancji czy przykre następstwo własnej fanaberii ("przecież mogłeś wziąć czarny silikon") ?
deccorativo Opublikowano 30 Stycznia 2017 #2 Opublikowano 30 Stycznia 2017 10 godzin temu, carpov napisał: Kto ma / miał z tym do czynienia? Każdy kto zamówił baniak u szklarza-partacza. Jak szklarz mówi że nie klei z bezbarwnego silikonu - od razu wychodzimy. Jak nam odradza bezbarwny albo różnicuje cenę baniaka - tez wychodzimy. Mamy na forum kilka sprawdzonych fabryk baniaków i raczej te polecam, dla nich silikon obojętny a i farfocli na spoinie brak..
sbc Opublikowano 30 Stycznia 2017 #3 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mam takie buble w akwa z czarnego kkeju. Ewidentne partactwo.
timi-akwaria.pro Opublikowano 1 Lutego 2017 #5 Opublikowano 1 Lutego 2017 25 minut temu, led4grow napisał: Ja tego doświadczyłem Kto robił Twoje akwarium?
led4grow Opublikowano 1 Lutego 2017 #6 Opublikowano 1 Lutego 2017 Nie będę robił antyreklamy, bo firma po dłuższych negocjacjach zobowiązała się zabrać baniak w lutym... Podpowiem tylko, żeby unikać firmy z Poznania
stan Opublikowano 1 Lutego 2017 #7 Opublikowano 1 Lutego 2017 37 minut temu, led4grow napisał: Podpowiem tylko, żeby unikać firmy z Poznania Domyślam się którzy to partacze !!!!!
sbc Opublikowano 1 Lutego 2017 #8 Opublikowano 1 Lutego 2017 Czytając opinie o nich w sieci to aż dziw, że wziąłeś u nich akwarium ;p
Rekomendowane odpowiedzi