Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tło nie jest zamontowane na stałe a za nim jest spienione PCV więc przy pierwszej lepszej podmiance mogę bez trudu je wyciągnąć...

Może po prostu zostawię je teraz tak jak jest i poczekm na rozwój glonów, do tego pobawie się światłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie 

Opublikowano

Żonka fajowa nie rób jej przykrości. Widziałam naprawdę gorsze tła, a Twoje jak obejdzie glonem będzie superaśne, cierpliwości.

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajny baniak ale tło psuje wszystko.  Sorry że tak może ostro ale samo to przerabiałem i koniec końców poleciało to w śmieci. 

Edytowane przez stan
  • Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.01.2017 o 23:15, lukas1987 napisał:

To tło nie jest zamontowane na stałe a za nim jest spienione PCV więc przy pierwszej lepszej podmiance mogę bez trudu je wyciągnąć...

Może po prostu zostawię je teraz tak jak jest i poczekm na rozwój glonów, do tego pobawie się światłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie 

Autor wątku wysłuchał już trzy strony krytyki swojego tła. Mimo, że była życzliwa i konstruktywna, to w świetle ostatniego postu Lukasa, proponuję już to tło zostawić w spokoju. 

Edytowane przez tom77
Opublikowano (edytowane)
Dnia 11.01.2017 o 19:11, tom77 napisał:

Autor wątku wysłuchał już trzy strony krytyki swojego tła. Mimo, że była życzliwa i konstruktywna, to w świetle ostatniego postu Lukasa, proponuję już to tło zostawić w spokoju. 

Lubię jak się coś dzieje w moich tematach :) Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć proszę śmiało pisać ;)

W następny weekend powinienem być już w domu i będę działał z oświetleniem tego tła.  Mam też w planach wstawić fotki wszystkich A. Baenschi, bo coś mi nie pasuje ubarwienie dwóch sztuk.

28.01

Ad1 Aulonocara Baenschi samica alfa IMG_4876.JPG

IMG_4717.JPG

Ad2 Aulonocara Baenschi samica beta? 

IMG_4713.JPGIMG_4840.JPG

Edytowane przez lukas1987
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, Midran napisał:

Z samicy beta wyrośnie samiec na moje oko, gdzie zaopatrzyłeś się w aulony?

Właśnie w okolicach skrzeli pojedyncze łuski mienią się na niebiesko...  Możesz mieć rację ;)

Zakupiłem je w Radomsku w sklepie zoologicznym