Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po wpasowaniu w szafkę wygląda to tak:

Jak myślicie, kleić?

Oczywiście pompę przekręcę tak aby kabel był w dół. Pozostaje dorobienie wlotu i wylotu.

filtr.jpg

Edytowane przez eazeo83
Opublikowano

Jak nie skleisz to się nie dowiesz :)

Pompy w instalacjach CO mają więcej rur i kolanek do przepchania wody więc nie martw się tak o ten przepływ.

Daj znać jak wyszło ;)

W dniu 13.01.2017 o 12:03, eazeo83 napisał(a):

Oczywiście pompę przekręcę tak aby kabel był w dół. Pozostaje dorobienie wlotu i wylotu.

Rozwiń  

Co masz na myśli? Pompa może być tak jak teraz. Ważne, że w osi i żeby pompowała do góry.

Opublikowano
  W dniu 13.01.2017 o 13:03, JemioloSeba napisał(a):

Co masz na myśli? Pompa może być tak jak teraz. Ważne, że w osi i żeby pompowała do góry.

Rozwiń  

W instrukcji pisze żeby kabel był w dół skierowany ale to chyba tylko chodzi o to by go nie zalać.

Opublikowano
  W dniu 13.01.2017 o 13:26, JemioloSeba napisał(a):

Dokładnie. Pompa ma być w osi a u Ciebie jest. Aby obrócić kabel musiałbyś dołożyć kolejne złączki i kolanka co mija się z celem. No chyba, że planowałeś ją rozkręcić?

Rozwiń  

Myślałem aby ją rozkręcić, już ktoś na forum ponoć to robił.

Opublikowano

Jest ok.
Ewentualnie zwroc uwage czy dobrze Ci się pozniej obslugiwalo, np rozkrecanie mechanikow. Pamietaj ze troche wody pocieknie. Ja sobie podkladam plaski pojemnki plastikowy i jest ok.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  W dniu 13.01.2017 o 13:32, aurban6 napisał(a):

Jest ok.
Ewentualnie zwroc uwage czy dobrze Ci się pozniej obslugiwalo, np rozkrecanie mechanikow. Pamietaj ze troche wody pocieknie. Ja sobie podkladam plaski pojemnki plastikowy i jest ok.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Rozwiń  

u mnie wchodzi w grę tylko worek po rybach ;(