Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że oba powyższe posty uchwyciły sedno sprawy.

..... trudno już powiedzieć na ten temat coś więcej sensownego.

Proszę forumowiczów, by każdy wyciągnął wnioski.

Wątku nie zamykam, ale proponuję:

The End

Opublikowano

Moją opinię znacie, więc nie będę się powtarzał, ale zauważyłem (choćby w tamtym poście), że od pewnego czasu nie ma komu podziękować za moderację, brak informacji o autorze takowej. Nie zawsze, ale się zdarza. Czy to nowy trend, czy coś innego? A może nie potrafię szukać?

Opublikowano
20 minut temu, pozner napisał:

Moją opinię znacie, więc nie będę się powtarzał, ale zauwarzyłem (choćby w tamtym poście), że od pewnego czasu nie ma komu podziękować za moderację, brak informacji o autorze takowej. Nie zawsze, ale się zdarza. Czy to nowy trend, czy coś innego? A może nie potrafię szukać?

...jeżeli jest moderowane w Twoim poscie to Ty nie widzisz kto to robi.A jeżeli w osobnym to widać. Chyba zawsze tak było.

Opublikowano
51 minut temu, AndrzejWalb napisał:

...jeżeli jest moderowane w Twoim poscie to Ty nie widzisz kto to robi.A jeżeli w osobnym to widać. Chyba zawsze tak było.

No to coś się zmieniło programowo, bo w swoim poście, zalinkowanym przez spiocha, miałem informację, kto moderował, a teraz ta informacja zniknęła. W osobnym poście też nie widać, bo właśnie dlatego zwróciłem na to uwagę.

Opublikowano
54 minuty temu, pozner napisał:

W osobnym poście też nie widać, bo właśnie dlatego zwróciłem na to uwagę.

..a to być może . Ale nie końca się zrozumieliśmy. Gdybym teraz w tym poscie ( w tym co teraz piszę) napisał ,że zamykam temat to były widoczny mój avatar i treść tego co napisałem czyli byłoby widoczne dla wszystkich. Jeżeli jakąś uwagę bym wpisał w Twoim poscie lub napisał w nim ,że zamykam to nie widać kto to zrobił. Może kiedyś tak było ale pewności nie mam .

Opublikowano

Piotrze domyślam się o co Ci chodzi. Ja poprawiłem na czerwono bo tak jak napisał Marcin, błędów było tyle i to w takim stylu, że aż ręce opadły. Rozumiem różne dysfunkcje, ale są te różne wtyczki, pisząc z telefonu też masz uzupełnianie. Zatrzymanie się na chwilę i sprawdzenie posta nic nie kosztuje, a dużo lepiej się czyta. W całości zgadzam się z podsumowaniem Marcina i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.