Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poważnie twierdzisz że kaseciak mało estetycznie wygląda ? Kaseciak możesz tak zaprojektować w Twoim akwarium że będzie niewidoczny.  Pewnie Twój największy problem żeby przekonać się do kaseciaka to jest brak wiary że ten rodzaj filtracji może działać w dużym akwarium ? :) Prawda ? Jednak może i działa doskonale ? Jeśli działa to po co przepłacać ? 

Opublikowano

.... własnie taką dziś nabyłem , korpusy narurowe również jadą , ale muszę zakupić jeszcze wszystkie kolanka, zawory redukcje i inne duperele i to tak aby czegoś nie pomonąć bo potem będzie problem gdzie to nagle dokupic w nl

Opublikowano
On December 6, 2016 at 5:54 PM, thepeterback said:

Poważnie twierdzisz że kaseciak mało estetycznie wygląda ? Kaseciak możesz tak zaprojektować w Twoim akwarium że będzie niewidoczny.  Pewnie Twój największy problem żeby przekonać się do kaseciaka to jest brak wiary że ten rodzaj filtracji może działać w dużym akwarium ? :) Prawda ? Jednak może i działa doskonale ? Jeśli działa to po co przepłacać ? 

Tylko dodam od siebie, ze znajac siebie narobilbym wiecej syfu I wylal wiecej wody niz to warto. Kaseciak nie dla kazdego:). Zamiast kaseciaka jak na forum moznaby tez filterek dzialajacy na podobnej zasadzie, taki jak na stronie BTN.

Opublikowano
1 hour ago, kwiq said:

Nie ma co przesadzać, to żadna filozofia skleić kilka formatek ;) jak złożyłeś narurowca to kasetę tez bys złożył :)

Zlozenie to pikus, nie o tym mowie. Wyciaganie gabek i szyszczenie to inna sprawa. Rece trola + polski talent: daj mi dwie kulki jedna zgubie druge zepsuje :D.

Opublikowano
9 godzin temu, h2athor napisał:

ze składaniem tego narurowca to też będę miał jazde - w życiu nie robiłem tego jeszcze :biggrin:

Spokojnie. Ja też przed złożeniem swojego nigdy nie kleiłem rur. Jednak jak się już za to zabrałem to ogólnie prosta sprawa. U mnie działa już ponad 3 lata i wszystko śmiga aż miło.  Ważne żeby go dobrze zaprojektować. Cała reszta prosta. W kolejnym moim projekcie z całą pewnością wyląduje narurowiec.