Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karolu ja do Ciebie zajade ogólnie o doradztwo.... ale jeżeli chodzi o ryby to cześć biorę z fishmagic a cześć z malawiana. ... kupuje aulonocara ale tylko samce i mdoka white lips oraz dwie odmiany Protomelasów. ...

DECCORATIVO dziękuję za infoformacje nie usunę glonów ale będę jeszcze potrzebować info jak skrystalizowac wodę bo aktualnie jest ona minimalnie metna....

A jeszcze chciałem dorzucić demasoni ale już ram z samica mi z tym ze jedni mówią ze ok a inni odradzają ze względu do różnorodność pokarmowa....

Opublikowano
Godzinę temu, mikrus2201 napisał:

Karolu ja do Ciebie zajade ogólnie o doradztwo....

Kolego ty do Karola ( @Mortis ) wybierz się znacznie prędzej po doradztwo,nawet zanim zakupisz ryby ;) ... 

Demasoni zdecydowanie sobie odpuść...

Opublikowano (edytowane)

Trochę zbaczamy z tematu tego działu,więc kolego @mikrus2201 załóż temat w dziale ''obsady''

Tam pomożemy dobrać odpowiednie ryby...

Bo za chwilę moderator kogoś pogoni ;) 

Edytowane przez egon44
Opublikowano

Ok założę oddzielnie temat na ryby...

ale proszę o pomoc w sprawie doprowadzenia wody do efektu " wody krystalicznej ".... aktualnie moja woda patrząc z boku sprawia wrażenie lekko metnej... 

Prosze o listę informacji które muszę Wam dać żebyście mogli mi coś  zaproponować. ...

pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc 

Opublikowano
3 godziny temu, mikrus2201 napisał:

Hehe bardzo bym chciał ale mało kto mi potwierdza ze mozna ze względu na Pokarm. .. wiec w ostateczności może wezmę saulosi ☺

pokarm to jedno, ale wydaje mi się (nigdy nie miałem takiego połączenia), że demasony zajeździłyby aulonocary ..

u mnie 5 cm samce podejmują próby walki np. z 9 cm socolofi i wygrywają starcie (socolofi ustępuje) .. 

mały, ale wariat :)