Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończy mi się oryginalne opakowanie 60g New Life Spectrum Cichlid Formula a na allegro najmniejsze opakowanie (przesypywane z dużych wiaderek) jest 250g. Swoją puszkę miałem na rok czasu a tego 250g to ja nie zużyje w takim czasie i straci tylko właściwości. Macie jakiś pomysł na zamiennik dla tego pokarmu ?

Obsada:

Cynotilapia zebroides red top likoma,

Labidochromis caeruleus yellow,

Iodotropheus sprengerae,

Pseudotropheus sp. acei,

Melanochromis cyaneorhabdos - maingano

Opublikowano (edytowane)

Jeśli zależy tobie dalej na tym pokarmie(NLS) to może dogadaj się z kimś i zakupcie go sobie razem i podzielcie po połowie ;) 

Edytowane przez egon44
Opublikowano
9 minut temu, Pumba napisał:

Ciężko będzie mi znaleźć kogoś chętnego na ten pokarm z mojej okolicy

Może ktoś z forum będzie chętny,popytaj...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć. Kupiłem na allegro u sprzedawcy Clarias pokarm NLS Ther-A + 250 g. Okazało się że pudełko odkręciło się bez żadnego oporu i nie było żadnej plomby. Sprzedawca zapewnia mnie że NLS tak ma i wszystkie opakowania są takie. Jakie są Wasze doświadczenia z opakowaniem 250g. ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 13.01.2017 o 09:25, amac1975 napisał:

Cześć. Kupiłem na allegro u sprzedawcy Clarias pokarm NLS Ther-A + 250 g. Okazało się że pudełko odkręciło się bez żadnego oporu i nie było żadnej plomby. Sprzedawca zapewnia mnie że NLS tak ma i wszystkie opakowania są takie. Jakie są Wasze doświadczenia z opakowaniem 250g. ?

W momencie odkręcania wieczka powinieneś usłyszeć charakterystyczny dźwięk odklejającego się zabezpieczenia. Ja również kupiłem od tego sprzedawcy identyczne opakowanie takiego samego pokarmu i po odkręceniu okazało się, że do wieczka przylegał dodatkowy papierowy krążek. To jest tak samo jak z preparatami firmy Seachem, które po odkręceniu wieczka nie mają dodatkowego zabezpieczenia w postaci folii tylko takie papierowe krążki, które ulegają odklejeniu w momencie gdy po raz pierwszy jest otwierane opakowanie.